social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #7

Hoi! Er is alweer een week voorbij gevlogen. Wat gaat het snel! De eerste zonnige dagen zijn gepasseerd en er beloven er nog heel wat aan te komen. Voordat we veel te ver vooruit gaan kijken, vandaag heb ik voor jullie weer een terugblik. Het weekoverzicht van de artikelen die deze week online kwamen. Het was een bewogen, maar toch nog best een leuke week. Met mij persoonlijk, ging het deze week wat minder. Maar genoeg geklets, het is tijd voor het weekoverzicht!

Beauty ✿ My wishlist at the moment.
 
Hoi! Mijn wishlisten veranderen nogal snel, twee weken geleden maakte ik er ook al een. Maar ik ben er nu echt uit. Wat wil ik de aankomende maand/maanden kopen. Na heel wat reviews lezen en internet afzoeken, winkels bezoeken en kijken wat er ontbreekt in mijn stash, weet ik nu wat ik nog echt 'moet' hebben. Ben je benieuwd? Kijk dan veder. Lees dit artikel veder..
 
Lifestyle ✿ Create it your way tag.
Hoi! Vandaag heb ik weer een TAG voor jullie, zo dat is lang geleden. Ik zag deze tag bij lieve Teske, hij is al heel oud, maar ik vind het hele leuke vragen om te beantwoorden. Benieuwd naar de vragen, en antwoorden die ik daarop geef? Mocht je het leuk vinden om deze tag over te nemen, als je bijvoorbeeld ook een eigen blog hebt, tuurlijk vooral doen, Create it your way. Lees dit artikel veder..
 
Blog ✿ Mijn 100ste artikel!
Hoi! Wooho, dit is mijn honderdste artikel! Ik blog nu vanaf eind November, op deze site. En ik vind het nogsteeds harstikke leuk! Voordat ik deze beauty/lifestyle blog begon, had ik al heel lang een blog. Over allemaal meiden dingen, maar dat was serieus echt zo onproffessioneel. En ik postte random een paar keer in de twee weken. Best raar dat je tot iets kan uit groeien. Ik doe dit nu ongeveer een half jaartje, en voel echt groei in mijn blog! Niet alleen in de pageviews, -also 14.243x ilovejullie!- maar ook persoonlijk en in de kwaliteit van de artikelen. Ik wil jullie allemaal bedanken, zonder jullie deed ik dit niet. Ik ga zeker door met deze leuke hobby, want het is zo leuuk! En ik ben heel blij dat je de moeite doet om m'n site te bezoeken! Ik vind jullie zo lief, hihi.. Lots of love. ♥ Lees dit artikel veder..
 
Beauty ✿ Doucheproducten van het moment.
Hoi! Ik ben echt gek op douchen en in bad gaan. Lekker ruikende doucheproducten gebruiken, fijne producten uittesten, scrubben en scheren en niet te vergeten, het haren wassen.. als meisje ben je er maar druk mee. Vandaag ga ik jullie laten zien welke douche producten ik op dit moment gebruik. Ik verander nogal snel van douchegels, als het product op is, ga ik veder met de volgende. Ben je benieuwd? Lees dan veder. Lees dit artikel veder..
 
Persoonlijk ✿ Spam je blog! #2
spamjeblog5Hoi! Het is weer een tijdje geleden dat ik jullie liet spammen! En het mag weer. Lees je dit en ben je ook een blogger? Vandaag mag je het van de dakens schreeuwen onder dit artikel! Ik ga alle reacties + blogs bekijken, ik ben benieuwd op welke blogs ik terecht kom! Mocht je geen blog hebben, maar wel iemand in het zonnetje willen zetten, die wel een blog heeft, dat mag ook. Je mag ook spammen voor een (net beginnende) blogger die het verdiend. Succes met spammen! Enjoy. Lees dit artikel veder..
 
 
Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands