social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #8

Hoi! Er is weer een week voorbij gevlogen. En normaal komt er dan op zondag een weekoverzicht online, maar ik had besloten om toch iets in het oranje, koningsdag thema te gaan doen. Dus dit artikel heb ik wat later ingepland. Ik had een leuke, maar best drukke week. Ik ben blij dat ik nu even weekend heb om helemaal bij te komen. Vrijdag had ik onverwacht een dagje vrij, normaal zit ik dan tot 11.50 maar alle lessen vielen plots uit. Waardoor ik vier dagen weekend heb. Score, even bijkomen! Het weekoverzicht staat weer klaar, alle artikelen die deze week online kwamen op een rijtje.
 

Fashion ✿ Primark zomercollectie 2015.
primarkdord
Hoi! De zomer is steeds meer inzicht, verschillende winkels verschijnen met hun zomercollecties, zo ook de Primark. De zomercollectie van Primark is een vleugje bohemian een de jaren '70 style, iets dat deze zomer helemaal in is. De trend van dit jaar is veel terug te vinden in verschillende winkels, het is niet helemaal mijn smaak, vooral wat wennen. Benieuwd naar de collectie? Lees dit artikel veder..
 
 
Lifestyle ✿ Tips om gezond en goedkoop te eten.
Hoi! Gezond eten is éen ding, maar gezond eten én goedkoop.. eten kan nog best duur uitvallen. Vol goede moed ga je naar de supermarkt om healthy food in te slaan, maar helaas kom je er in de supermarkt achter dat gezond eten niet goedkoop is. Als junkfood goedkoop is, en gezond eten duur. Dan maken veel mensen de verkeerde keuze. Gezond eten willen we allemaal wel, maar als het geld er niet voor is? Hmm.. moeilijk. Vandaag heb ik een aantal tips op een rijtje gezet, hoe kan je nou echt gezond, maar toch goedkoop eten. Lees dit artikel veder..
 
Healthy ✿ 10 Redenen om te gaan hardlopen.
Hoi! In het jaar 2015, leven veel mensen die iets aan hun gewicht/conditie/fitheid/gezondheid willen doen. Maar daar blijft het meestal bij. Dat is zonde, want je kunt doelen maken en daarna bereiken wat je wilt. Als je wilt beginnen met sporten, is hardlopen het gene dat als eerste in je op komt. Maar vaak kom je alleen op het idee, en doe je er veder niks mee. Ik raad je aan om het te gaan doen! Go for it! Vandaag heb ik tien hele goede redenen waarom het goed is om te beginnen met hardlopen. Lees dit artikel veder..

Lifestyle ✿ Oranje (koningsdag) inspiratie.
 
Hoi! Vannacht is het koningsnacht, en morgen koningsdag. Dus ik wilde in thema blijven, en ook een artikel schrijven in oranje sfeer. Normaal komt er altijd op zondag een weekoverzicht artikel online met een overzicht van alle artikelen die de week online kwamen, maar dat heb ik nu even verplaatst naar morgen. Ik twijfelde even of ik dit artikel morgen zou plaatsen, maar dat is dan een beetje laat, omdat het dan al koningsdag is. Ik heb wat hele leuke foto's op een rijtje gezet, ik hoop dat je er zelf wat inspiratie uit kunt halen. En alvast voor morgen, een fijne dag! Lees dit artikel veder..
 
Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands