social icons

search

more from the blog

Kletsartikel ✿ Summerfeelings, Bloggen, Personal life.

Hoi! Heel ander artikel dan normaal, maar ik heb zin om een beetje te kletsen, zo gezellig in mijn eentje. Ik ben van plan dit vaker te doen, het is leuk om het wat persoonlijker te maken, dan weten jullie ook wat meer over mij. Vandaag klets ik jullie wat bij over wat zomerse en persoonlijke dingen.

 
SUMMER FEELINGS!
Heerlijk, mijn humeurtje knapt weer helemaal op. Ik weet niet wat het is, maar als de zomer weer in aantocht is, voel ik mij een stukje gelukkiger. Het leven kan zoveel mooier lijken, leef positief! Ik zit hier nu voor het eerst dit jaar op mijn balkon, een gezellig artikeltje te schrijven. Het is zo'n lekker weertje, buiten zitten zonder jas, beetje zonnen en bruinen, Loveit!
 
Ik heb al helemaal zin in de zomer, zit stiekem al aan mijn zomer make-up looks te denken, zomerse kledingstukken, felle nagellak kleurtjes. Ik ben er al druk mee bezig in mijn gedachte! Ik heb zin in de vakantie, leuke dingen gaan doen en ik heb deze zomer echt een doel, ik wil mijn bleke huidje echt inruilen voor een mooie, bruinere huid! Ik ga de dagen waarop het kan, zeker even in de zon. Wel beschermd, natuurlijk.
 
Ik betrap me de laatste tijd, ik luister de zomerse hitlijsten weer terug, van de vorige zomertijden. Ik ben helemaal klaar voor de zomer! Ik heb mijn muzieklijst daar zeker op aangepast. Over mijn zomerse muzieklijst, komt vast nog wel een artikeltje!
 
 
BLOGGEN.
Ik ben steeds serieuzer aan het bloggen. Het maakt me niet meer uit hoeveel artikelen er online komen, maar in welke kwaliteit het is. Ik vind het daarom niet erg als er weinig online komt, ik raffel geen dingen af en ik neem echt de tijd voor mijn artikelen. 'Vroeger' flatste ik wat inelkaar en zette het online. Nee, zo werkt het nu niet meer. De laatste tijd ben ik ook steeds meer aan het experimenteren met foto's maken, betere kwaliteit, filtertjes en op welke verschillende manieren je het product mooi uit kan laten komen. Ik hoop dat jullie wat verschil merken, stay turned!
 
Ik probeer een beetje mijn eigen weg in te slaan, heel leuk hoor beauty. Maar er bestaan wel duizenden beautyblogs, en dat is dus niet meer zo heel bijzonder. De kunst is om beauty en je persoonlijke twist te mengen. Ik doe mijn best!
 
Ik ben de laatste tijd meer bezig met persoonlijke dingen en ik deel wat meer van mijn leven met jullie, alsnog zou er wel wat privé blijven, maar een beetje kan wel.
 
 
MIJN PERSOONLIJKE LEVEN OP DIT MOMENT.
Het is heel fijn om dit te zeggen, het gaat namelijk goed met me! In elk leven zijn er wel pieken en dalen maar het gaat dit moment heel goed. Alles is weer een beetje normaal en ik ben blij dat mijn vader weer thuis mocht wonen. Dit gaat tot nu toe vrij goed, dus er is veel vooruitgang.
 
School en bloggen is nog steeds een moeilijk iets, maar daar heeft elke blogger denk ik wel last van. Ik heb vrij lange dagen, maar ook wat korte en dan probeer ik zo veel mogelijk te doen. Soms bestaan er dagen dat ik alleen maar foto's maak, meteen voor de hele week. En dan maak ik daarna de artikelen, tekst enzo. Ik word er steeds beter in, en ik doe mijn best om de artikelen leuk te maken, soms ben ik totaal inspiratieloos, zoo irritant. Gelukkig heb ik dan mijn betere momentjes en heb ik genoeg om een heel lijstje te maken.
 
Sunkisses, ♡
 
Liefs,
Nienke.
 
 

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands