social icons

search

more from the blog

Lifestyle ✿ Musthaves uit mijn schooltas.

Hoi! Ieder mens heeft wel iets wat echt niet in z'n tas mag ontbreken. Zo ik ook, en ik heb vijf dingen. Vandaag laat ik jullie mijn musthaves uit mijn schooltas zien! Benieuwd naar welke dingen er niet in mijn schooltas mogen ontbreken? De dingen die ik dus elke dag meesleep naar school. Laat ook vooral in de comments achter wat er niet in jouw tas kan ontbreken, ik ben benieuwd naar de musthaves van jou!
Dit zijn dus de musthaves uit mijn schooltas. Iets dat ik altijd bij mij moet hebben, mijn portemonnee, een vrij standaart luchtje -deze keer nam ik deze mee, maar normaal victoria secret bodymist-, mijn schoolagenda. Gebruik hem niet zo heel veel, maar is wel belangrijk dat ik hem bij me heb om huiswerk in op te schrijven.
MIJN PORTEMONNEE.
Niet om het geld, maar om de pasjes die er inzitten. Op school heb ik een locker en daarvoor heb ik wel mijn pasje nodig, om hem open te maken. Ik doe altijd mijn jas in mijn locker, dus als ik mijn portemonnee vergeten ben, moet hij toch op de kapstok. Soms heb ik ook boeken of gymspullen in mijn locker, dus het is dan wel handig als hij open kan.
 
SCHOOLAGENDA.

Iets wat echt nodig is als je op school zit, een schoolagenda. Op sommige scholen is het zelfs verplicht om er een te hebben, dus het is wel handig als je hem mee neemt. Ik heb een vrij simpele, van de Hema. Ik gebruik hem toch niet zo vaak, en ik kijk er ook niet echt in, ik gebruik internet want daar hebben we ook een agenda op. Maar alsnog sleep ik hem elke schooldag mee.

EEN FRIS LUCHTJE.
Erg belangrijk, als je het mij vraagt. Ik heb ook meestal een deodorant mee, al vergeet ik die wel soms, maar dat maakt me minder uit want dan kan ik er gewoon een lenen van iemand anders. Maar een parfum vind ik gewoon heel belangrijk, je hoeft niet alleen lekker te ruiken onder je oksels, maar helemaal over je lichaam. Ik spuit 's ochtends al wat op, dan kan ik het bij werken op school. meestal neem ik een victoria secret bodymist mee, geen glas, ruikt super lekker maar is toch niet te aanwezig.
 
EEN LIPPENBALSEM.
Echt iets dat voor mij best belangrijk is. Ik heb nogal snel velletjes aan mijn lippen, de laatste tijd niet meer maar in de winter meestal wel, en die bijt ik er door verveling dan af, maar daardoor krijg ik bloed en is het allemaal nogal onhandig. Dit voorkom ik door even mijn lippen in te smeren met lippenbalsem, daardoor bijt ik niet op mijn lippen. Als er iets op mijn lippen zit, doe ik niks om het zegmaar niet te verpesten. Als ik dan thuis ben, kan ik mijn lippenscrubben. En tadaa, velletjesloos. ;)
 
MIJN ETUI.
Als je iets nodig hebt op school, zijn het wel pennen, stiften, potloden, markeerstiften, geodriehoeken, rekenmachines en nog meer van die shit. Is gewoon heel handig om te hebben, het is nogal irritant als je bij elke les een pen moet lenen. Mijn etui komt, wederom van de Hema.
 
HANDCRÉME / BODY LOTION.
Normaal neem ik altijd een klein tubetje met handcréme mee, maar door dat alle kleine tubetjes op zijn, gebruik ik nu gewoon een klein tubetje met body lotion. Komt ongeveer op het zelfde neer, en ruikt super lekker! Ik gebruik handcréme niet zo heel vaak op school, maar is tochwel fijn om mee te nemen. Ik ben zo'n typetje die maar alles in haar tas pleurt voor het gevoel dat je niks vergeten bent.
 

 
Natuurlijk zijn er nog meer dingen in mijn schooltas die niet kunnen ontbreken, maar dit zijn even wat voorbeelden, en toch wel belangrijk. Dit zijn een beetje de Lifestyle/beauty dingen die ik mee neem. Boeken en andere schoolspullen vond ik nou niet echt nodig om ook te laten zien.
 
Wat neem jij mee in je schooltas?
 
Liefs,
Nienke.

Reacties

  1. Ik heb dezelfde etui en babylips. Beide zijn echt heel fijn.
    -xoxo-

    Miene

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands