Lifestyle ✿ Oranje (koningsdag) inspiratie.

zondag 26 april 2015

Hoi! Vannacht is het koningsnacht, en morgen koningsdag. Dus ik wilde in thema blijven, en ook een artikel schrijven in oranje sfeer. Normaal komt er altijd op zondag een weekoverzicht artikel online met een overzicht van alle artikelen die de week online kwamen, maar dat heb ik nu even verplaatst naar morgen. Ik twijfelde even of ik dit artikel morgen zou plaatsen, maar dat is dan een beetje laat, omdat het dan al koningsdag is. Ik heb wat hele leuke foto's op een rijtje gezet, ik hoop dat je er zelf wat inspiratie uit kunt halen. En alvast voor morgen, een fijne dag!
 
 

 
Instagram Inspired Coral Makeup Looks
Orange Nails Tumblr Nail art brigh
Orange Nails Tumblr Orange nails tumblr orange
MAC All About Orange Nail Polish Swatches
Everything Illuminated Coral Red Skirt at Lulus.com!
Nailart Koningsdag/Koninginnedag nagels
 photo Oranje-Nagellak-Koningsdag_zps0b138e4f.png
eggshell top - orange skirt
 
Liefs,
Nienke.

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke inspiratie! De nailart vind ik leuk.

  (trouwens, 1 afbeelding doet het niet bij mij).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dat is irritant! Ik zie ze wel allemaal. Dus ik weet niet welke het precies is. Ik kijk nog wel even of ik iets overnieuw kan uploaden. Liefs,

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.