social icons

search

more from the blog

Lifestyle ✿ Roomdecoration inspiration.

Hoi! Ik ben de laatste tijd bezig met mijn kamer, ik verander dingen, koop spulletjes en ruim alles netjes op. Ik ben bezig met het maken van een soort tumblr-achtige kamer, waarin ik dingen makkelijk en mooi kan opruimen, in mijn style. Ik vind het zo leuk om inspiratie optezoeken, Ik struin heel internet en youtube af voor DIY's. Vandaag heb ik wat leuke inspiratie kamers onderelkaar gezet, in verschillende stylen. Misschien kan jij er ook nog wat uithalen voor jezelf!
Awesome Small Living Room Decorating Ideas Pinterest With Family Room Dining Room Living Room Starfish Cottage

 
Get inspired! The easiest ever ideas to steal for your home
Get inspired! The easiest ever ideas to steal for your home
Get inspired! The easiest ever ideas to steal for your home


Fijn weekend! Geniet van het zonnetje.

Liefs,
Nienke.

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands