Lifestyle ✿ Roomdecoration inspiration.

zaterdag 11 april 2015

Hoi! Ik ben de laatste tijd bezig met mijn kamer, ik verander dingen, koop spulletjes en ruim alles netjes op. Ik ben bezig met het maken van een soort tumblr-achtige kamer, waarin ik dingen makkelijk en mooi kan opruimen, in mijn style. Ik vind het zo leuk om inspiratie optezoeken, Ik struin heel internet en youtube af voor DIY's. Vandaag heb ik wat leuke inspiratie kamers onderelkaar gezet, in verschillende stylen. Misschien kan jij er ook nog wat uithalen voor jezelf!
Awesome Small Living Room Decorating Ideas Pinterest With Family Room Dining Room Living Room Starfish Cottage

 
Get inspired! The easiest ever ideas to steal for your home
Get inspired! The easiest ever ideas to steal for your home
Get inspired! The easiest ever ideas to steal for your home


Fijn weekend! Geniet van het zonnetje.

Liefs,
Nienke.

1 opmerking:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!