social icons

search

more from the blog

Personal ✿ Mini edition My life in pictures! #1

Hoi! Deze week zou ik veel foto's gaan maken, voor een My life in pictures artikel.. Je raad het al, het heeft een beetje gefaald. Ik heb wel wat foto's gemaakt, maar niet elke dag, en de ene dag heel veel en de andere dag bijna tot niks. Beetje onhandig, maar ik ga hiervan alsnog een artikel van maken. Ik heb toch wat foto's en daarom noem ik dit de mini edition! Ik ben inmiddels ook weer bezig voor de volgende My life in pictures, en dat word wel een echte goede, met veel foto's! ;) Goed, genoeg gepraat laten we terugduiken in mijn week!
1foto
(De foto hierboven zou ik vanaf nu bij elke 'My life in pictures' gebruiken, dus hieraan kun je een My life in pictures herkennen, natuurlijk ook aan de titel, maar ach.. haha.)

Zondag avond begon ik de week fris, maar helaas niet zo fris. Sinds zondagochtend was ik ziek, waardoor ik weinig foto's gemaakt heb. Ik dacht dat een warm bad me wel goed zou doen, en ik koos voor een lekkere bruisbal.
 
Toen ik maandag even mijn bed uit kwam, zag ik zo'n mooie lucht! Maar dat bleek schijn. Ik woon aan de kust, een straat verwijderd van het strand en het waaide, ontzettend hard. Je hoorde het binnen en als je buiten stond waaide je bijna weg, en ik als een slap ziek meisje kon windkracht 8/9 niet echt aan. Ik bleef thuis van school.
 
Op dinsdag aten we patat als avond eten, gehaald bij een snackbar. Ik had niet echt honger en was nog steeds ziek, maar alsnog at ik wat. Niet heel gezond, maar naast de vitamientje die ik at, mocht dit er ook nog wel bij.

Dinsdagavond was ik er een beetje klaar mee, dat niks doen vind ik irritant. Dus ik besloot maar alvast duits te leren.
 
Woensdag ochtend, nog steeds ziek, misselijk, koorts, buikpijn, hoofdpijn enzovoort. Ik werd er gek van. M'n moeder was mijn vader ophalen, want die mocht weer thuiskomen wonen. Ik regelde wat als verassing. Dit is before.


Dit is halverwege, wat is het moeilijk hapjes te maken, als er bijna niks in huis is. Ik liet mijn creatieviteit er op los gaan, en verzon terplekke nog wat. De hapjes zien er niet heerlijk uit. Maar ik had vanalles, toastjes met salade, worst, kaasstengels, alle soorten chocola, koek en nog wat meer.


And after. Is nog best wat geworden. Ook had ik heel proffesioneel slingers opgehangen, haha. Maar daar heb ik helaas geen foto van. Kijk hoe cute, hartjes over de hele tafel, ik moet partyplanner worden. ;)


Op donderdag hielden we nog een klein feestje, omdat ik weer beter was, had ik zin in eten. We een soort kleine mini vakantie/ langweekend en omdat m'n vader natuurlijk weer thuiswoont.. TAART! Ik was zo blij dat eindelijk weer iets lekker smaakte, ik voelde me een stuk beter.
 
Op vrijdag heb ik helemaal geen foto's gemaakt, ik was vrij en was wel toe aan een lazy day, ik ben helemaal vergeten dat ik foto's moest maken! Vandaag is het zaterdag en ik ben vannochten lekker begonnen met hardlopen op de boulevard, feeling better! De foto's die ik vanaf vandaag maak, zijn te zien in de volgende 'My life in pictures'.
 
Enjoy your day!
 
Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands