Persoonlijk ✿ Spam je blog! #2

zaterdag 18 april 2015

Hoi! Het is weer een tijdje geleden dat ik jullie liet spammen! En het mag weer. Lees je dit en ben je ook een blogger? Vandaag mag je het van de dakens schreeuwen onder dit artikel! Ik ga alle reacties + blogs bekijken, ik ben benieuwd op welke blogs ik terecht kom! Mocht je geen blog hebben, maar wel iemand in het zonnetje willen zetten, die wel een blog heeft, dat mag ook. Je mag ook spammen voor een (net beginnende) blogger die het verdiend. Succes met spammen! Enjoy.
spamjeblog5

 
Veel spam-plezier!

Liefs,
Nienke.

6 opmerkingen:

 1. Hoi, ik heb een blog, maar ben vooral actief op mijn YT kanaal: Miene Style. Mijn blog: mienestylee.blogspot.nl

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. yillaa.blogspot.nl gaat over het dagelijks leven. Denk daarbij aan de liefde, vriendschappen, sport, evenementen, maar ook tips. Yillaa bestaat nu ongeveer een maand

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hee, Ik ben Ylfa vd Staak, 15 jaartjes jong en mijn grote passie is bloggen, ofcourse. Op mijn blog schrijf ik over fashion, lifestyle en een heleboel persoonlijke dingen. Ook fotografie begin ik steeds leuker te vinden.
  xxx

  www.thatlifevision.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!