social icons

search

more from the blog

Lifestyle ✿ Create it your way tag.

Hoi! Vandaag heb ik weer een TAG voor jullie, zo dat is lang geleden. Ik zag deze tag bij lieve Teske, hij is al heel oud, maar ik vind het hele leuke vragen om te beantwoorden. Benieuwd naar de vragen, en antwoorden die ik daarop geef? Mocht je het leuk vinden om deze tag over te nemen, als je bijvoorbeeld ook een eigen blog hebt, tuurlijk vooral doen, Create it your way.

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Klinkt echt heel awkward. Maar ik zou het wel lekker vinden als er geurkaarsen waren, die naar wc verfrisser of wasverzachter ruiken. Geen idee of het al bestaat, ben het nog niet tegen gekomen. Maar dat lijkt me lekker ruiken, heel je kamer lekker fris.
 
Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Een nagellak die uit zichzelf om het uur van kleur veranderd, een nieuwe kleur verzinnen is namelijk best moeilijk, maar een nagellak die om het uur van kleur veranderd, dat lijkt mij echt zo vet, en waarschijnlijk maakt het je dag ook een stuk interessanter. Of, een nagellak die kan blijven zitten, zonder te chippen net zo lang tot dat je het er afhaalt met remover.
 
Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Zelfbruiner. En dan niet in zo'n super lelijke oranje kleur, gewoon een kleur die super goed bij mijn eigen huid aansluit. Geen nep effect, want dat hebben echt heel veel zelfbruiners, bah.
 
Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Waarschijnlijk over positief leven, hoe je gelukkiger kan leven. Beautyboeken vind ik zo standaard, ik zou niet weten waarover ik een boek zou kunnen gaan schrijven. Maar het moet iets anders zijn dan alle andere boeken, echt mijn eigen ding. Wie weet..
 
Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
My favorite, een feelgood-film. Echt, dat lijkt me zo leuk om te maken. Hele rollen, hoofdfiguren en bijfiguren enzo, kan ik niet helemaal verzinnen. Maar het lijkt me zo tof om er van alles in te verwerken, liefde, drama, geluk en natuurlijk, een goed einde. Lekker zwijmelen dus.
 
Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Oeh, ik zou het wel leuk vinden om een snoepwinkel te hebben. En dan niet alleen het ongezonde snoep, maar ook veel vega, gezonde snacks. Een beetje ongezond, en gezond. Perfecte combo.
 
Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Een robot die mij in een paar seconde klaar kan maken, in de ochtend. Ik heb zo'n gruwelijk hekel aan ochtendstress. Echt, wie gaat dit even voor mij uitvinden?
 
Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Schoolvakken.. Ik denk dat het best goed zou zijn om een vak op te zetten dat draait om communicatie, jezelf redden en jezelf liefhebben. Dat is misschien niet echt haalbaar, maar het zou prachtig zijn als het wel zou lukken. Lessen waarbij je leert om anderen complimentjes te geven, lessen over hoe je een goede discussie voert, zonder gelijk te gaan schreeuwen en met verwijten te smijten.
 
Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Een lekkere zomerse smaak, ik denk dat aardbeien en ananas ijs wel lekker smaakt samen. Idontcare, ik wil dit een keer proeven. Ik denk dat daar een beetje peren ijs ook wel lekker bij is. Dus gewoon ijs dat smaakt naar aardbeien, ananas én peer. Vinden jullie het goed als ik een ijszaak begin? ;)
 
Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Middelvinger emoji. Oeps, klinkt too bad. Maar je hebt soms in van die gesprekken dat je die middelvinger toch net eventjes mist. En ja, dan is een extra vinger wel handig.
 
Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Niet perse groot, maar gewoon helemaal in mijn style. Echt een plekje waar ik me fijn voel. En dan het liefst ver weg, lekker op een bouncy strandje, om het lekker zwijmmelig te houden, ofcourse, met de liefde van m'n leven.
 
 
Liefs,
Nienke.

Reacties

  1. Leuk artikel, ik ben mega fan van Teske! (;

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands