social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Essence Cinderella blush review.

Hoi! Eindelijk, eindelijk heb ik hem kunnen scoren. Toen ik deze blush zag in het persbericht, was ik meteen verkocht. Wauw! Dat doosje, de blush erin, Cinderella, de verpakking. Het was wachten en wachten tot begin mei. Wat ik al verwachtte, het was binnen no-time uitverkocht. In de kruidvat uit 't dorp was het hele schap al leeggeplunderd. Maar ik wilde hem zo graag, dus ben gisteravond even wezen fietsen, naar een nieuwe kruidvat in de buurt. Die tot 9u 's avonds open is. En daar lagen, al de pareltjes nog. De hele collectie, alles lag er nog. Het lag er nog maar net en ik werd er zo gelukkig van! Ik heb hem getest, foto's van gemaakt. En ik gooi meteen m'n review online, kleine hint: als het kan, ga er zo snel mogelijk achteraan! Dit product hoort in een make-up stash thuis.

 
De blush zit in een klein kartonnen doosje en ziet er echt onwijs schattig uit, dit staat zo lief! Het was het eerste product dat mijn aandacht trok toen ik het persbericht zag, zoo cute. Op de voorkant staat een schattige afbeelding en op de achterkant een sticker met daarop informatie over de blush en een heel lief muisje.
 
De binnenkant vind ik nog schattiger, want wanneer je het doosje open doet tref je daar de bekende fee met de betoverde koets. Heel erg schattig! Hier heb ik toch wel echt een zwak voor, hihi. Wat trouwens heel handig is, het kartonnendoosje sluit met een ingebouwd -wauw dit klinkt heel serieus netjes- magneetje. En dat maakt het product nog meer een luxe budgetproof make-up product.
 
De blush zelf is een warm roze/ koraal kleurtje. Ontzettend mooi! Het is een kleur die ik nog niet echt in mijn blush stash heb, maar dat vind ik juist leuk. Het is niet de tiende blush die dezelfde kleur bevat. Hij komt wel een beetje in de buurt van sommige blushes, maar hij is vrij speciaal.
 
Hij brengt makkelijk, maar vooral heel mooi aan. Een fris kleurtje, opvallend maar toch ook heel natuurlijk. Als je met je vinger een veeg van de blush doet, komt er een goed pigment vanaf. Op de wangen ook, de blush is op te bouwen. Je kunt zelf bepalen hoe heftig en opvallend je hem wilt hebben. Het is gewoon een blush die je echt moet hebben, als je het mij vraagt. Ik vind het een echt pareltje in mijn stash!

Liefs,
Nienke.

Reacties

  1. Mooie foto's en goed artikel. de blush is echt prachtig hopelijk kan ik hem nog in handen krijgen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de kleur echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie blush! Zeker leuk voor de zomer

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands