social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Essence Trend Edition 'Arriba'.

Hoi! Essence is al helemaal klaar voor de zomer! Deze zomer reist essence naar het land van de Maya’s en zonnige eilanden. Van half juli tot half augustus 2015 is nieuwe trend edition te bewonderen “Arriba!” zomerse producten, knallende kleurtjes en leuke printjes. Ik vind de collectie heel leuk, lekker zomers en kleurvol. De blush is bij mij al wel een favorietje, ik kijk daar het meest naar uit. Want de rest boeit me niet zo heel erg. Kijk veder voor de preview!
essence arriba trend edition


essence arriba trend edition

Blush – €2,99

01 baila, baila
Deze multicolour blush heeft hippe rozerode kleurnuances en geeft je wangen een frisse teint . De kleuren kunnen optimaal worden gecombineerd en de zijdezachte textuur mengt perfect.

essence arriba trend edition

Oogschaduws – €1,99

01 la vida loca en 02 macarena mint
Met de multicolour oogschaduwen met trendy kleurschakeringen creëer je een mooie oogmake-up. Verkrijgbaar in een intense roze-fuchsia combinatie en een heldere beige-groen versie. De kleurspetters bevinden zich door de gehele textuur heen.

essence arriba trend edition

Lipgloss – €1,89

01 hola, guapa en 02 red corazón
Deze twee lipglosses geven de lippen een onweerstaanbare glans en een subtiele kleur in schitterend roze of helder rood. Bovendien brengt de fruitige geur je meteen in een zomerse stemming.

essence arriba trend edition

Nagellak – €1,89

01 hola, guapa, 02 macarena mint, 03 red corazón en 04 la vida loca
Vier temperamentvolle kleuren met twee verschillende finishes: roze en mintgroen met een kalkachtige matte finish en intens rood en paars in “pittig metallic” voor sprankelende effecten.
essence arriba trend edition

Top coat – €1,99

01 chica bonita en 02 festival of colours
Kleurrijke fiësta. Deze top coat zorgt voor coole, opvallende effecten
en zóveel fun! Roze, paarse en groene confettideeltjes, bloemmotiefjes in multicolour zijn schitterend op je natuurlijke nagel en geven nagellak een spectaculaire finish.
essence arriba trend edition

Hair chalk – €3,99

01 hola, guapa en 02 macarena mint
Kleurrijk zomerhaar… je kunt nu de uiteinden van je haar of hele haarstrengen kleuren met deze hair chalk die verkrijgbaar is in vrolijk roze en groen. De praktische greep doet denken aan castagnettes en werkt superhandig: haal simpelweg het gewenste stukje haar van boven tot onder door de ‘castagnette’ en je bent klaar! Breng vervolgens haarlak aan om de kleur te fixeren. Gemakkelijk uitwasbaar.
essence arriba trend edition

Waaier – €2,99

01 festival of colours
De waaier met bloemenprint is onmisbaar voor verkoeling op warme dagen en is bovendien ultracool om te zien.

Essence Arriba is verkrijgbaar van half juli tot half augustus 2015 (zolang de voorraad strekt). In de Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands