social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Make-up die ik meeneem als ik weg ga.

Hoi! Ik ga vandaag bij een vriendin slapen wat een leuk feestje gaat worden, haha. Ik neem -natuurlijk- make-up mee, om mij de volgende morgen op te maken. En, het leek mij wel leuk om jullie te laten zien welke producten er dan met mij mee gaan. Dit is wat ik op het moment vaak gebruik, dus nu kunnen jullie meteen mijn everyday make-up producten zien. Dat is niet te weinig, niet te veel. Ik gebruik gewoon mijn basic dingen, daar horen foundation, eyeliner en mascara sowieso bij. Als jullie willen, kan ik dit soort dingen vaker laten zien. Ik hoop dat je het leuk vind. ♡

Dit is wat ik mee neem, niet te veel en niet te weinig. Gewoon van alles wat dus. Ik kan morgenochtend besluiten om wat weg te laten, of gewoon niks op te doen. Maar ik neem het wel gewoon mee. Ik neem maar twee kwasten mee, een poeder kwast en een kwast die ik voor foundation gebruik. Ik kan er ook meer mee nemen, maar dat vind ik gewoon heel erg onhandig en ik wil, -haha dit klinkt heel raar voor mij, want ja dat is lastig voor mij- zo weinig mogelijk meenemen.
 

Lijstje van de producten:
- Catrice all matt plus foundation in 010.
- Essence stay all day concealer.
-Max foundation poeder in de kleur nude.
- Essence all about matt poeder.
- Essence Cinderella blush.
- Etos eigen merk waterproof oogpotloodje.
- Essence get BIG lashes mascara.
- Essence liquid ink waterproof eyeliner.
- Catrice wenkbrauw setje.
 


Enjoy your weekend! <3

Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands