social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Mijn bestelling bij Beauty88.

Hoi! Deze week plaatste ik een bestelling bij Beauty88. Eigenlijk heb ik al wel genoeg make-up, maar ik wilde al zo lang een 32 Makeup Revolution oogschaduwpallet, dat ik besloot om er een te gaan bestellen. Het werd er uiteindelijk niet een, maar twee. Ik vind een heel nude oogschaduw pallet heel mooi, maar ben ook wel van kleur in ooglooks. Dus ik nam ze gewoon simpelweg allebei, nu heb ik alle kleuren in oogschaduw en heb ik tijdelijk geen oogschaduw meer nodig. Vandaag laat ik in een shoplog/unboxing zien hoe de paletten er uit zien.
In elk palette zitten 32 kleuren, dus dat betekend dat ik er nu 64 nieuwe oogschaduw kleuren bij heb. De paletten zijn niet heel groot, maar ook niet echt klein. Een oogschaduw kleur is even groot als een tien euro cent muntje. nu heb je een beetje een idee van hoe groot hij is.
 Dit zijn de twee paletten die ik kocht, er zijn in totaal 6 verschillende 32 kleuren oogschaduw paletten van Makeup Revolution. Een matte, verschillende nude paletten en twee oogschaduw palettes met heel veel verschillende kleurtjes. De twee palettes die ik gekozen heb heten het Flawless en het Mermaids Forever pallet. Ik vind de palettes heel mooi, je kunt er alle kanten mee op en de pigmentatie is werkelijk super, zeker voor het geld.
 
De palettes kosten €9,99 per stuk, en zijn op verschillende webshops te vinden. Ik raad ze je zeker aan, het zijn hele goede, goedkope palettes die echt wel een toevoeging geven op mijn stash, en waarschijnlijk ook op de joune. Zeker als je net een beginner bent met make-up, dit is een prima palette om mee te beginnen. Het uitgebreide review van deze twee producten volgt nog.
 
Liefs, Nienke.


Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands