social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ OMG.. dit fantastische make-up merk komt in drogisterijen.

Hoi! Derde artikel dat vandaag online komt, maar ik moet dit nieuwtje delen! Vanochtend schreef ik over een unboxing, van beauty88. Ik had daar twee Makeup Revolution oogschaduwpaletten besteld, die ik suuper mooi vind. En een paar uur later lees ik dat het merk naar Nederland komt! Wauwauw, ik ben helemaal overdonderd. Dit had ik niet zien aankomen, gewoon in de Kruidvat en Etos. Voor meer informatie, lees het onderstaande stukje.


Deze zomer (waarschijnlijk eind zomer) krijgen wij de producten van Makeup Revolution in de winkels. En niet zomaar een klein beetje, Nee, we krijgen een groot gedeelte bij het Kruidvat en een groot gedeelte bij Etos.  Ze willen het merk goed opzetten in Nederland en doen dit in een geselecteerd aantal winkels van Etos en Kruidvat.  Makeup Revolution bestaat uit twee delen, de 'orginele' makeup revolution lijn en de 'I heart Makeup' lijn. Deze worden gesplitst en de een verschijnt bij Etos en het andere bij Kruidvat.
 
In welke winkels het gaat komen, is nog niet duidelijk. Maar zodra ik dat weet, laat ik jullie dat ook zeker weten!
 
Wat vinden jullie van dit nieuws?
 
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands