social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Opgemaakte producten afgelopen tijd. #6

Hoi! Tijdje geleden, maar ik wil weer bij gaan houden wat ik opmaak, producten die ik zo fijn vind, dat ik ze opmaak. Het is niet veel, ik ben momenteel niet zo heel erg oplettend, van welke producten ik allemaal gebruik. Maar ik vond het wel weer tijd om er een artikel van te maken, benieuwd naar wat ik de afgelopen tijd opgemaakt heb? Kijk dan vooral veder.

 
Beauticology Stawberry douche créme /\ Kruidvat oogmakeup remover /\ Ganier micellair reinigingswater.
Dove invisible dry /\ 8x4 Endless summer /\ Dove invisible dry.
Kruidvat reinigingsdoekjes /\ am facette reinigingsdoekjes /\ Kruidvat wattenschijfjes /\ Haribo schuimblokken.

Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands