Beauty ✿ Opgemaakte producten afgelopen tijd. #6

maandag 18 mei 2015

Hoi! Tijdje geleden, maar ik wil weer bij gaan houden wat ik opmaak, producten die ik zo fijn vind, dat ik ze opmaak. Het is niet veel, ik ben momenteel niet zo heel erg oplettend, van welke producten ik allemaal gebruik. Maar ik vond het wel weer tijd om er een artikel van te maken, benieuwd naar wat ik de afgelopen tijd opgemaakt heb? Kijk dan vooral veder.

 
Beauticology Stawberry douche créme /\ Kruidvat oogmakeup remover /\ Ganier micellair reinigingswater.
Dove invisible dry /\ 8x4 Endless summer /\ Dove invisible dry.
Kruidvat reinigingsdoekjes /\ am facette reinigingsdoekjes /\ Kruidvat wattenschijfjes /\ Haribo schuimblokken.

Liefs,
Nienke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!