social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Producten waar ik wel benieuwd naar ben.

Hoi! Mijn make-up stash, die voor een 14jarig meisje best groot is, is naar mijn idee nog niet helemaal compleet. Zoektochten naar de beste producten gaat nog altijd door, maar er zijn ook een hoop producten waar ik benieuwd naar ben, mooi vind en wel thuis passen in mijn stash. Make-up producten die ik tot nu toe nog niet gekocht heb, maar wat ik in de toekomst nog wel mee naar huis wil nemen. Het leek mij wel leuk om dit in een artikel te laten zien, dus als je benieuwd bent, kijk dan vooral veder.

Sleek contour kit.
 
Hema Wet&Dry blush.
 
NYC All day long foundation.
 
NYC Smooth skin primer.
 
Essence lippotloden om te dragen als lipstick. (Weet nog niet welke kleur ik wil)
 
 
Essence all about matt papers.
 
 
Essence mosiac poeder.
 
 
Kruidvat huidzuiverende dag en nacht créme.
'
 
Liefs,
Nienke.
 
 

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands