social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Things I bought this month.

Hoi! Mei is alweer bijna voorbij. Ik heb deze maand een aantal beauty producten gekocht, maar er kwamen geen aparte shoplogs online, dus daarom behandel ik het vandaag allemaal in een artikel. Ik ben van plan om vaker shoplogs online te gaan zetten, omdat het (volgensmij) wel leuk is om te zien wat ik allemaal qua beauty producten koop. Dit is wat ik deze maand allemaal kocht op beautygebied, wat makeupjes en verzorgingsproducten. Niet zo heel veel, maar toch laat ik het jullie vandaag zien.
 

Kleine, korte mededeling: Op de dag dat ik deze foto's schoot, was het heel druilerig weer. Niet mooi licht om foto's te maken, en dat is ook wel zichtbaar. Ik heb er voor gekozen om alsnog deze foto's in dit artikel te zetten. Ik weet dat het niet super kwaliteit is, maar we doen het er maar mee. De producten zijn iniedergeval goed zichtbaar, dus je kunt nog wel zien welke producten het zijn.
Ik kocht twee nieuwe gelnagellakjes van Essence, ik vond de kleuren wel heel leuk en zomers. Eigenlijk heb ik al genoeg roze kleurtjes, in verschillende tinten, maar ik vond dat deze gelnagellak er nog wel bij kon. De lavendel paarse kleur is gewoon zo mooi, favoriete lente nagellakje! En, ik kocht de Essence Cinderella blush. Waar ik nog helemaal gek op ben, hij is echt heel mooi! Ik schreef er ook een review over, mocht je benieuwd zijn naar het review klik dan hier.
Begin mei was er weer een Victoria Secret lading tijdelijk te koop bij de Etos. En ik nam Sheer Love mee, een heerlijke lente zoete/frisse geur. Ik ben zó fan van de Victoria bodysplashes! Ook kocht ik een nieuwe deo, namelijk de 8x4 Wild flower deodorant. Die overigens echt heerlijk ruikt.
Ook kocht ik nog wat gezichtsverzorging stuff. Twee Coconut care facial cleansing wipes verpakkingen. Die ik echt al zo lang gebruik, voor swatches, makeup handjes en soms ook voor mijn gezicht. Normaal houd ik echt absoluut niet van kokos, maar deze verfrissende (licht kokos ruikende) gezichtsdoekjes zijn echt fijn, voor maar zeventig cent te koop bij de action. Veder kocht ik een nieuwe dag&nachtcréme, een twee-in-een product, heel handig. Het is een huidzuiverende créme. Ik verklap niet te veel, want de review komt er nog aan. Ik vind het een prima product voor de prijs en ik geloof ook echt dat het wat doet.
 
Liefs, Nienke.

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands