social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Nieuwe lay-out & blog update.

Hoi! Zoals je wel kunt zien, de lay-out is wat veranderd! En, zoals je ook wel kunt zien is het geen Beautybynienke meer, maar Nienke Monde. Wat 'Nienkes leven' betekend, weer iets nieuwer en ik hoop ook een beetje wat meer orgineel, want beautyby.. is een veelgebruikte blognaam. Mijn blog gaat een beetje veranderen, dus ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe blog update. Ik vind het namelijk wel handig om jullie, als lezers en volgers goed op de hoogte te houden.

Als allereerste, natuurlijk blijf ik over beauty bloggen. Ik ben make-up addict dus ik kan het zeker niet laten om over mijn nummer 1 passie te schrijven. Maar er gaan ook persoonlijke lifestyle dingen bijkomen, over mezelf en mij wereld. Ik wil mijn blog ietsjes persoonlijker maken. Denk bijvoorbeeld aan plogs, een week dairy, kletsartikelen, faceofthedays, look of the days, reviews, stash foto's en iets dat weer terug komt, de favorieten en opgemaakt van de maand.
 
Ik moet natuurlijk niet te veel verklappen, jullie zien het vanzelf wel. De link blijft wel hetzelfde, omdat er ook mensen zijn die mijn blog niet volgen via google of bloglovin, maar gewoon m'n site zoeken door www.beautybynienke.blogspot.nl in te typen bij google, en dan kunnen ze mijn site niet meer vinden. Dit is dus een beetje wat ik voor ogen heb, ik hoop dat jullie het ook leuk gaan vinden!
 
 
 
Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands