Blog ✿ Nieuwe lay-out & blog update.

vrijdag 8 mei 2015

Hoi! Zoals je wel kunt zien, de lay-out is wat veranderd! En, zoals je ook wel kunt zien is het geen Beautybynienke meer, maar Nienke Monde. Wat 'Nienkes leven' betekend, weer iets nieuwer en ik hoop ook een beetje wat meer orgineel, want beautyby.. is een veelgebruikte blognaam. Mijn blog gaat een beetje veranderen, dus ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe blog update. Ik vind het namelijk wel handig om jullie, als lezers en volgers goed op de hoogte te houden.

Als allereerste, natuurlijk blijf ik over beauty bloggen. Ik ben make-up addict dus ik kan het zeker niet laten om over mijn nummer 1 passie te schrijven. Maar er gaan ook persoonlijke lifestyle dingen bijkomen, over mezelf en mij wereld. Ik wil mijn blog ietsjes persoonlijker maken. Denk bijvoorbeeld aan plogs, een week dairy, kletsartikelen, faceofthedays, look of the days, reviews, stash foto's en iets dat weer terug komt, de favorieten en opgemaakt van de maand.
 
Ik moet natuurlijk niet te veel verklappen, jullie zien het vanzelf wel. De link blijft wel hetzelfde, omdat er ook mensen zijn die mijn blog niet volgen via google of bloglovin, maar gewoon m'n site zoeken door www.beautybynienke.blogspot.nl in te typen bij google, en dan kunnen ze mijn site niet meer vinden. Dit is dus een beetje wat ik voor ogen heb, ik hoop dat jullie het ook leuk gaan vinden!
 
 
 
Liefs,
Nienke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.