social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Nieuwe lay-out!

Hoi! Jep, again. Een nieuwe blog lay-out. Ik was gewoon niet tevreden met hoe het er uit zag. Dus heb alles omgegooid, hihi. Zelf vind ik het echt wel een verbetering, ik ben er redelijk tevreden! Dit is dus de nieuwe look voor m'n site. Naar mijn mening ziet het er een stuk mooier uit, professioneler en overzichtelijker. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden, ik ben benieuwd naar jullie reacties!


Wat vind jij van de nieuwe lay-out? Laat het me weten in de reacties! <3
 
Liefs, Nienke.
 

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands