social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #10

Hoi! Het tiende weekoverzicht alweer, wow timeflies. Er is weer een week voorbij, het is weer zondag en dat betekend weer een nieuw overzicht van alle blogartikelen die deze week online kwamen. Het waren er deze week vijf, verschillend qua onderwerpen. Ik had deze week vrij, meivakantie. Maar vanaf maandag moet ik gewoon weer hard aan de slag op school! En ik heb nog niet echt een planning van welke artikelen aankomende week online gaan komen. Dus dat is nog een verassing! Kijk veder voor het overzichtje, alle artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

Beauty ✿ Slechte haar gewoontes.
Hoi! Wij vrouwen willen allemaal mooi en gezond haar en om dat te bereiken, proberen we ons haar zo goed mogelijk te verzorgen. Maar wist je dat je soms jouw haar met bepaalde dingen juist kunt beschadigen? Dat is zonde, zeker als je zelf niet door hebt dat je je eigen haar aan het beschadigen bent. Daarom is het beter om wat meer te weten over het verzorgen van je haar. Daarover is heel veel op het internet te vinden, en vandaag heb ik een aantal slechte gewoontes op een rijtje gezet. Lees dit artikel veder..
 
Persoonlijk ✿ Most favo music of the moment.
Hoi! Ik heb al heel lang geen artikel meer geschreven op het gebied van muziek, en daarom vond ik het wel weer tijd worden. Ik ben echt iemand die uren naar muziek kan luisteren, zonder me te vervelen. Ik draag heel vaak geliefde oordopjes, en heb er al heel wat versleten en kapot gemaakt, oeps. Ik heb mijn periodes van bepaalde nummers, dus het leek me leuk om een lijstje te maken met alle hits waar ik helemaal van hou. Alles hieronder heb ik de afgelopen tijd helemaal kapot gedraaid. Lees dit artikel veder..
 
Lifestyle ✿ Tips voor moederdag.
Hoi! Aankomend weekend is het weer zover. Moederdag, de dag in het jaar dat moeders net iets meer mogen shinen dan normaal. Heb jij al iets leuks in gedachten voor je lovely mom? Ga je alleen voor cadeautjes, verwen je haar met een ontbijtje, of maak je er gewoon een hele feestdag van. Mocht je het nog niet helemaal goed weten, geen zorgen. Hieronder staan allemaal leuke dingen om te doen/ te geven. Dus je hoeft je je geen zorgen meer te maken! Lees dit artikel veder..
 
Beauty ✿ Essence Cinderella blush review.
Hoi! Eindelijk, eindelijk heb ik hem kunnen scoren. Toen ik deze blush zag in het persbericht, was ik meteen verkocht. Wauw! Dat doosje, de blush erin, Cinderella, de verpakking. Het was wachten en wachten tot begin mei. Wat ik al verwachtte, het was binnen no-time uitverkocht. In de kruidvat uit 't dorp was het hele schap al leeggeplunderd. Maar ik wilde hem zo graag, dus ben gisteravond even wezen fietsen, naar een nieuwe kruidvat in de buurt. Die tot 9u 's avonds open is. En daar lagen, al de pareltjes nog. De hele collectie, alles lag er nog. Het lag er nog maar net en ik werd er zo gelukkig van! Ik heb hem getest, foto's van gemaakt. En ik gooi meteen m'n review online, kleine hint: als het kan, ga er zo snel mogelijk achteraan! Dit product hoort in een make-up stash thuis. Lees dit artikel veder..
 
Blog ✿ Nieuwe lay-out & blog update.
Hoi! Zoals je wel kunt zien, de lay-out is wat veranderd! En, zoals je ook wel kunt zien is het geen Beautybynienke meer, maar Nienke Monde. Wat 'Nienkes leven' betekend, weer iets nieuwer en ik hoop ook een beetje wat meer orgineel, want beautyby.. is een veelgebruikte blognaam. Mijn blog gaat een beetje veranderen, dus ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe blog update. Ik vind het namelijk wel handig om jullie, als lezers en volgers goed op de hoogte te houden. Lees dit artikel veder.. 
 
Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands