social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #12

Hoi! Wauw, wat vliegt de tijd. Ik kan dat elke week wel zeggen, maar het is echt zo! Nog een paar weken en ik heb zomervakantie, oef wat kijk ik daar naar uit. Ben dat schoolleven nu echt wel zat. Maar goed, ik dwaal af. Vandaag heb ik weer een nieuw weekoverzicht voor jullie, alle artikelen die deze week online kwamen, op een rijtje.
 
 

Beauty ✿ Opgemaakte producten afgelopen tijd. #6
Hoi! Tijdje geleden, maar ik wil weer bij gaan houden wat ik opmaak, producten die ik zo fijn vind, dat ik ze opmaak. Het is niet veel, ik ben momenteel niet zo heel erg oplettend, van welke producten ik allemaal gebruik. Maar ik vond het wel weer tijd om er een artikel van te maken, benieuwd naar wat ik de afgelopen tijd opgemaakt heb? Kijk dan vooral veder. Lees dit artikel veder..
 
Winkel nieuws ✿ Ici Paris, New Look. #1
Hoi! Sorrysorrysorry dat ik weer een paar dagen niks gepost heb. Ik ga echt proberen om weer 3/6 artikelen in de week online te hebben. Vandaag heb ik dus weer een nieuw artikel voor jullie, en iets nieuws. Namelijk,, 'Winkel nieuws'. De laatste tijd zijn er wat leuke dingen bekend gemaakt in het winkelwereldje, dus het leek mij wel handig om dit allemaal uitgebreid met jullie te gaan delen! Misschien weten jullie er al wat van, of niet. Ik weet nog niet hoe vaak er dit soort artikelen online gaan komen, maar we zien wel. Op naar de nieuwtjes van deze week. Lees dit artikel veder..
 
Beauty ✿ Make-up die ik meeneem als ik weg ga.
Hoi! Ik ga vandaag bij een vriendin slapen wat een leuk feestje gaat worden, haha. Ik neem -natuurlijk- make-up mee, om mij de volgende morgen op te maken. En, het leek mij wel leuk om jullie te laten zien welke producten er dan met mij mee gaan. Dit is wat ik op het moment vaak gebruik, dus nu kunnen jullie meteen mijn everyday make-up producten zien. Dat is niet te weinig, niet te veel. Ik gebruik gewoon mijn basic dingen, daar horen foundation, eyeliner en mascara sowieso bij. Als jullie willen, kan ik dit soort dingen vaker laten zien. Ik hoop dat je het leuk vind. ♡ Lees dit artikel veder..
 
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands