social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #13

Hoi! Er is weer een weekje voorbij, we komen steeds meer in de buurt van de zomervakantie! Yes, ik kijk daar zo naar uit, holiiidays are my favoritess. Maar goed, zover is het nog niet. Het is weer zondag, dat betekend dat het weer tijd is voor het weekoverzicht. Een overzichtje, alle artikelen die deze week online kwamen op een rijtje. Er kwamen deze week heel wat artikelen (en een nieuwe layout) online. Mocht je iets gemist hebben, alles is heel gemakkelijk terug te vinden, alle linkjes hier beneden!

Music ✿ Favoriete summermix.
Hoi! Vandaag is het misschien niet zulk heel lekker weer, maar ik ben helemaal in de zomersfeer. Dat komt niet helemaal door het weer, maar meer door de muziek die ik de laatste tijd luister. Ik blog niet zo heel vaak over muziek, terwijl ik het wel heel erg leuk vind. Nou leek het mij wel leuk om met jullie een summermix te delen, die ik vaak zelf luister. Je kunt mij niet echt indelen bij een muziek style, ik vind van alles wel leuk om naar te luisteren. Dus mocht je benieuwd zijn en zelf ook wel zin hebben in een zomerse muzieklijst, hij staat hieronder! Lees dit artikel veder..
 
Beauty ✿ Things I bought this month. 
Hoi! Mei is alweer bijna voorbij. Ik heb deze maand een aantal beauty producten gekocht, maar er kwamen geen aparte shoplogs online, dus daarom behandel ik het vandaag allemaal in een artikel. Ik ben van plan om vaker shoplogs online te gaan zetten, omdat het (volgensmij) wel leuk is om te zien wat ik allemaal qua beauty producten koop. Dit is wat ik deze maand allemaal kocht op beautygebied, wat makeupjes en verzorgingsproducten. Niet zo heel veel, maar toch laat ik het jullie vandaag zien. Lees dit artikel veder..
 
Life ✿ Train als tiener je mind/body.
Hoi! Zeggen mensen om je heen weleens tegen je dat je lichaam perfect is en dat sporten nog niet zo heel erg nodig is omdat je toch geen vetrollen hebt? Het is heel lief van ze, maar sporten is juist ook heel belangrijk als je jonger bent en je een goed lichaam hebt, conditie is erg belangrijk. Deze oefeningen zijn heel goed om dagelijks te doen, zodat je goed bezig bent. Lees dit artikel veder..
 
Beauty ✿ Mijn bestelling bij Beauty88.
Hoi! Deze week plaatste ik een bestelling bij Beauty88. Eigenlijk heb ik al wel genoeg make-up, maar ik wilde al zo lang een 32 Makeup Revolution oogschaduwpallet, dat ik besloot om er een te gaan bestellen. Het werd er uiteindelijk niet een, maar twee. Ik vind een heel nude oogschaduw pallet heel mooi, maar ben ook wel van kleur in ooglooks. Dus ik nam ze gewoon simpelweg allebei, nu heb ik alle kleuren in oogschaduw en heb ik tijdelijk geen oogschaduw meer nodig. Vandaag laat ik in een shoplog/unboxing zien hoe de paletten er uit zien. Lees dit artikel veder..
 
Blog ✿ Nieuwe lay-out!
Hoi! Jep, again. Een nieuwe blog lay-out. Ik was gewoon niet tevreden met hoe het er uit zag. Dus heb alles omgegooid, hihi. Zelf vind ik het echt wel een verbetering, ik ben er redelijk tevreden! Dit is dus de nieuwe look voor m'n site. Naar mijn mening ziet het er een stuk mooier uit, professioneler en overzichtelijker. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden, ik ben benieuwd naar jullie reacties! Lees dit artikel veder..

 

Beauty ✿ OMG.. dit fantastische make-up merk komt in drogisterijen.

Hoi! Derde artikel dat vandaag online komt, maar ik moet dit nieuwtje delen! Vanochtend schreef ik over een unboxing, van beauty88. Ik had daar twee Makeup Revolution oogschaduwpaletten besteld, die ik suuper mooi vind. En een paar uur later lees ik dat het merk naar Nederland komt! Wauwauw, ik ben helemaal overdonderd. Dit had ik niet zien aankomen, gewoon in de Kruidvat en Etos. Voor meer informatie, lees het onderstaande stukje. Lees dit artikel veder..

Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands