social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de week. #11

Hoi! De week is weer voorbij, het is zondag en dat betekend dat het weer tijd is voor een nieuw weekoverzicht. Een overzicht met daarin alle blogartikelen, die deze week online kwamen op een rijtje. Mocht je iets gemist hebben, hieronder kan je alles makkelijk terug vinden. Er kwamen deze week maar drie artikelen online, is niet zo veel. Maar deze week ga ik proberen om er meer te posten. Ik kan niks beloven, want ik heb deze week lange schooldagen, maar ik ga het voor jullie proberen.
 

Beauty ✿ Essence Trend Edition 'Arriba'.
essence arriba trend edition
Hoi! Essence is al helemaal klaar voor de zomer! Deze zomer reist essence naar het land van de Maya’s en zonnige eilanden. Van half juli tot half augustus 2015 is nieuwe trend edition te bewonderen “Arriba!” zomerse producten, knallende kleurtjes en leuke printjes. Ik vind de collectie heel leuk, lekker zomers en kleurvol. De blush is bij mij al wel een favorietje, ik kijk daar het meest naar uit. Want de rest boeit me niet zo heel erg. Kijk veder voor de preview! Lees dit artikel veder..
 
Life ✿ Een heel erg persoonlijk verhaal.

tumblr_mimvhmw1y81rmlovto1_500
Hoi! Het is al weer een tijdje geleden dat ik wat van me liet horen, sorry. Maar vandaag heb ik een korte, (Dat was de bedoeling, niet helemaal gelukt, sorry het is best lang geworden) persoonlijke update/verhaal. De laatste tijd gaat het allemaal wat minder en laat m'n lichaam merken dat het er helemaal klaar mee is. Ik heb het hier nog nooit echt over gehad, wel eens verteld dat ik een kut week had, maar veder nooit duidelijk geweest over hoe en wat. Vandaag, ga ik dat wel doen. Best wel iets dat heel erg persoonlijk is, weinig mensen om me heen weten het, maar omdat ik vind dat jullie toch wel recht hebben om te weten hoe het echt met me gaat, ga ik vandaag heel eerlijk en open tegen jullie zijn. Ik heb getwijfeld of ik het wel wilde vertellen, maar ik doe het toch. Vanaf de buitenkant kan een mens er heel gelukkig en blij uit zien, maar dit is in mijn geval vaak niet zo. Lees dit artikel veder..
 
Beauty ✿ Producten waar ik wel benieuwd naar ben.
Hoi! Mijn make-up stash, die voor een 14jarig meisje best groot is, is naar mijn idee nog niet helemaal compleet. Zoektochten naar de beste producten gaat nog altijd door, maar er zijn ook een hoop producten waar ik benieuwd naar ben, mooi vind en wel thuis passen in mijn stash. Make-up producten die ik tot nu toe nog niet gekocht heb, maar wat ik in de toekomst nog wel mee naar huis wil nemen. Het leek mij wel leuk om dit in een artikel te laten zien, dus als je benieuwd bent, kijk dan vooral veder. Lees dit artikel veder..

 
Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands