social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de week. #9

Hoi! De week is weer voorbij, het is weer zondag. Dat betekend, het weekoverzicht van de week! Er kwamen deze week een aantal artikelen online en daarvan heb ik nu een overzichtje van gemaakt. Alle artikelen op een rijtje! Mocht je iets gemist hebben, alles is gemakkelijk terug te vinden. Kijk vooral veder voor het overzicht. Het gaat snel! De negende keer alweer, waauuw. :d

Beauty ✿ preview MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof foundation collectie.
MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation
 
Hoi! Alle Macliefhebbers opgelet, een leuk nieuwtje: eind mei komt MAC met een nieuwe foundation: de Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation, de foundations komen in de nieuwe collectie, met een nieuwe foundation kwast erbij. Ik heb een kleine preview voor jullie van de collectie en de kwast die erbij wordt uitgebracht! Alle nummers, kleuren en flacons met bijhorende informatie zijn hieronder te vinden. Ik ben echt heel benieuwd naar de beautyreviews die hiervan gaan komen. Is hij fijn, blijft hij lang zitten, is hij 't geld waard? Ik ben benieuwd! Lees dit artikel veder..
 
Beauty ✿ Tips & Trics voor gladde zomer benen.
 
Hoi! Het begint steeds meer op zomer te lijken, dus het word langzamerhand tijd om je benen weer te gaan showen. Zijn de jouwe er al klaar voor? Mooie en gladde benen zijn nog lang niet zo makkelijk te krijgen als je zou denken. Met deze tips weet je zeker dat het goed gaat, en laat je je benen op hun mooist uitkomen. Het verzorgen van je benen is niet alleen heel erg belangrijk, het maakt ook echt verschil uit, je kan je benen mooier doen lijken/ er uit laten zien. Score!  Lees dit artikel veder..
 
Beauty ✿ Mac Wash & Dry collectie.
MAC Wash & Dry Collectie Modern Brow
 
Hoi! over een paar dagen brengt MAC de eerste zomerse collectie uit: de MAC Wash & Dry Collectie! Deze collectie zit vol met mooie producten, én de producten hebben weer eens speciale verpakkingen. Ik vind de verpakkingen er apart, maar toch wel heel mooi en stijlvol er uit zien. De producten zijn al te bestellen via internet, onderin het artikel staan de linkjes. Benieuwd wat er wordt uitgebracht? Kijk dan snel verder!  Lees dit artikel veder..
 
Kletsartikel ✿ Nieuwe maand: doelen voor mei.
Hello May Tumblr
 
Hoi! Als allereerste wil ik zeggen, dat het goed met me gaat! De afgelopen twee weken waren heel erg zwaar en eigenlijk best wel kut. Maar ik kan vandaag oprecht zeggen dat het goed met me gaat, ik heb eind deze week wel een migraine aanval gehad, maar dat is nu weer over, het word weer rustig in mijn hoofd. Ik heb nu vakantie, en daar ga ik zeker wat van maken. Ik heb weer eens een oud gezellig kletsartikel voor jullie, gewoon een beetje praten over de nieuwe maand en wat m'n ideeën zijn, wat wil ik nou in deze maand gaan doen en bereiken, m'n doelen, Ik hoop dat het een beetje leuk is om te lezen, haha. Misschien wil ik dit wel vaker gaan doen, rijtje doelen voor de maand. Lees dit artikel veder..
 
 
Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands