social icons

search

more from the blog

Kletsartikel ✿ Nieuwe maand: doelen voor mei.

Hoi! Als allereerste wil ik zeggen, dat het goed met me gaat! De afgelopen twee weken waren heel erg zwaar en eigenlijk best wel kut. Maar ik kan vandaag oprecht zeggen dat het goed met me gaat, ik heb eind deze week wel een migraine aanval gehad, maar dat is nu weer over, het word weer rustig in mijn hoofd. Ik heb nu vakantie, en daar ga ik zeker wat van maken. Ik heb weer eens een oud gezellig kletsartikel voor jullie, gewoon een beetje praten over de nieuwe maand en wat m'n ideeën zijn, wat wil ik nou in deze maand gaan doen en bereiken, m'n doelen, Ik hoop dat het een beetje leuk is om te lezen, haha. Misschien wil ik dit wel vaker gaan doen, rijtje doelen voor de maand.
Hello May Tumblr
 

 
✿  Uit elke dag iets positiefs halen.
Echt iets waar ik aan wil gaan werken, af en toe zijn er van die zeikerige dagen waar je uiteindelijk he-le-maal niks aan hebt. Gelukkig wekt 't zonnetje ook een blij gevoel in me naar boven. Ik heb zo, zo ontzettend zin in de zomer!
 
✿ Elke week 4 artikelen online.
Iets wat ik eigenlijk al wel doe, maar ik ben soms nou niet echt blij met het resultaat. Klinkt heel gek, maar dan vind ik het totaal plaatje nog niet geweldig. Ik ben al wel de betere kant op, ik ben bezig met lijstjes maken van onderwerpen waar ik leuke, goede artikelen mee kan maken. Dus ik ben achter de schermen wel goed bezig met ideeën op papier zetten.
 
✿ Betere blog foto's maken.
Ik heb nou niet de beste camera, en vaak uit luiheid gebruik ik mijn mobiel. Maar ik wil energie steken in het maken van mooie productfoto's. Hiervoor stak ik daar nooit zoveel aandacht in, maar door het maken van mooie foto's ziet een blogpost er veel beter uit.
 
✿ Elke dag 2 liter water drinken.
Dit doe ik soms wel goed, hah. Maar daar blijf ik me dan niet aan houden. De ene dag drink ik 2,5 liter water, en de volgende dag vergeet ik gewoon om veel water te drinken. Dit moet ik dus wel echt gaan verbeteren, ik ben opzicht wel een goede waterdrinker, altijd met flesjes aan de gang. Maar op sommige dagen ook gewoon echt niet, en dan krijg ik hoofdpijn. Enn, ik merk het meteen aan mijn huid als ik weer zo'n niet goede-drink-dag gehad heb. Terwijl ik dit aan het tikken ben, staat m'n halfvolle flesje naast me. ;)
 
✿ 3 keer in de week een goede, stevige workout.
Ben meer van het tijdelijke sporten, soms een maand echt goed bezig. En daarna, doe ik weer niks. Echt slecht, iknow. Maar ik ga de komende tijd echt mijn best doen, en drie keer in de week lekker knallen. Ik doe via YouTube Blogilates workouts, heel fijn om het zo thuis in mijn eigen kamer te kunnen doen. En ik ga wel eens 's ochtends vroeg hardlopen met m'n lieve hondje. Dus ik ben niet zo heel slecht op het gebied van sporten.. ;s
 
 
Ik denk dat ik het hierbij laat, 5 doelen om aan te werken vind ik wel goed genoeg. Omdat ik me anders er toch niet aan kan houden. Wat zijn jou'n doelen om de komende tijd hard aan te gaan werken? Ben benieuwd, zou het leuk vinden als je het in een comment hieronder achter laat.
 
 
Liefs,
Nienke.

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands