Lifestyle ✿ Tips voor moederdag.

woensdag 6 mei 2015

Hoi! Aankomend weekend is het weer zover. Moederdag, de dag in het jaar dat moeders net iets meer mogen shinen dan normaal. Heb jij al iets leuks in gedachten voor je lovely mom? Ga je alleen voor cadeautjes, verwen je haar met een ontbijtje, of maak je er gewoon een hele feestdag van. Mocht je het nog niet helemaal goed weten, geen zorgen. Hieronder staan allemaal leuke dingen om te doen/ te geven. Dus je hoeft je je geen zorgen meer te maken!

 
Uitgebreid ontbijtje.
Dit is iets wat elke moeder kan waarderen, een lekker ontbijtje die met liefde klaargemaakt is. Dit kan je doen door een ontbijtje op bed te brengen, of gewoon met het hele gezin aan tafel. Dan kan de rest ook mee genieten. ;)
 
Overzicht van originele Moederdag cadeaus
 
Creatief bezig zijn met DIY's.
Zelf iets maken kan er niet alleen mooi uit zien, maar het heeft ook een diepere betekenis, als je zelf iets maakt is het veel persoonlijker en dat is leuk, het betekend dan meer en er kan een verhaal achter zitten. Ik heb al heel wat leuke dingen voorbij zien komen om te maken, heel simpel maar toch super leuk. Kijk eens rond op tumblr en pinterest voor leuke inspiratie.
 
Een leuk dagje weg.
Een dagje weg is gezellig, dit kan met het hele gezin of alleen jou en je moeder. Kies iets wat iedereen echt leuk vind, zodat je halverwege geen mopperkonten hebt. Een dagje weg is leuk, daarna hou je er nog mooie herinneringen aan over.
 
leuke uit ideetjes:
- Bioscoop.
- Terrasje/strandtent.
- Wellnes/ schoonheidspecialiste/ nagelstudio.
- Theatershow.
- Wandelen in de duinen, het bos of een park.
- Lekker uit eten.
 
Moederdag DIY
 
Vrouwen avondje.
Houd een leuk vrouwenavondje thuis. Maskertjes, zwijmelfilm, snacks, ect. Alle vrouwelijke gezinsleden zijn uitgenodigd, de mannen mogen weg ;). Doe dit bijvoorbeeld met zusjes/zussen, je moeder en natuurlijk jezelf.
 
Liefs,
Nienke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!