social icons

search

more from the blog

Music ✿ Favoriete summermix.

Hoi! Vandaag is het misschien niet zulk heel lekker weer, maar ik ben helemaal in de zomersfeer. Dat komt niet helemaal door het weer, maar meer door de muziek die ik de laatste tijd luister. Ik blog niet zo heel vaak over muziek, terwijl ik het wel heel erg leuk vind. Nou leek het mij wel leuk om met jullie een summermix te delen, die ik vaak zelf luister. Je kunt mij niet echt indelen bij een muziek style, ik vind van alles wel leuk om naar te luisteren. Dus mocht je benieuwd zijn en zelf ook wel zin hebben in een zomerse muzieklijst, hij staat hieronder!
 


 
 
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands