social icons

search

more from the blog

Persoonlijk ✿ Most favo music of the moment.

Hoi! Ik heb al heel lang geen artikel meer geschreven op het gebied van muziek, en daarom vond ik het wel weer tijd worden. Ik ben echt iemand die uren naar muziek kan luisteren, zonder me te vervelen. Ik draag heel vaak geliefde oordopjes, en heb er al heel wat versleten en kapot gemaakt, oeps. Ik heb mijn periodes van bepaalde nummers, dus het leek me leuk om een lijstje te maken met alle hits waar ik helemaal van hou. Alles hieronder heb ik de afgelopen tijd helemaal kapot gedraaid.

Kygo - Stole the show.
 
Nicole Scherzinger - Your love.
 
Flo rida - I don't like it, I love it.
 
Slow magic - Waited for u. (ODESZA Remix).
 
Jess Glynne - Hold my hand.
 
Avril Lavigne - Give you what you like.
 
 
Liefs,
Nienke.
 
 
 

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands