social icons

search

more from the blog

Winkel nieuws ✿ Ici Paris, New Look. #1

Hoi! Sorrysorrysorry dat ik weer een paar dagen niks gepost heb. Ik ga echt proberen om weer 3/6 artikelen in de week online te hebben. Vandaag heb ik dus weer een nieuw artikel voor jullie, en iets nieuws. Namelijk,, 'Winkel nieuws'. De laatste tijd zijn er wat leuke dingen bekend gemaakt in het winkelwereldje, dus het leek mij wel handig om dit allemaal uitgebreid met jullie te gaan delen! Misschien weten jullie er al wat van, of niet. Ik weet nog niet hoe vaak er dit soort artikelen online gaan komen, maar we zien wel. Op naar de nieuwtjes van deze week.

NEW LOOK


Het nieuws naar buiten gekomen dat Britse modeketen New Look haar winkel en shop-in-shops gaat sluiten in Nederland. Begin juni gaat de eigen winkel in Rotterdam dicht en vanaf eind september sluiten de deuren van de shop-in-shops bij V&D. Tot die tijd blijven de winkels nog wel open.

Volgens bronnen vertrekt New Look omdat de winkel zich wil richten op de top vier internationale markten en daar hoort Nederland (blijkbaar) niet bij. Net als andere modeketens heeft New Look te lijden onder de crisis en de concurrentie van webshops.

In 2009 opende New Look de eerste Nederlandse winkel in Rotterdam (Binnenwegplein 27). Daarna werden er ook twaalf shop-in-shops in V&D geopend. Er werd toen nog gezegd dat er ook winkels zouden komen in Amsterdam en Utrecht. Maar dat bleef uiteindelijk beperkt tot twaalf shops in filialen van V&D.

New Look is nog wel online verkrijgbaar via Zalando, Asos en de eigen webshop.
 
 
URBAN DECAY WEER IN NEDERLAND!

De afgelopen maanden hebben we heel wat geruchten gehoord dat Urban Decay terug zou komen, maar nu is het dan ook eindelijk echt zover, het nieuws is een paar dagen geleden bevestigd.Vanaf 26 mei zal Urban Decay te koop zijn in Nederland bij de ICI PARIS XL.
 
De hele collectie online in de webshop en de tastbare collectie alleen bij de ICI PARIS XL in de Kalverstraat, Amsterdam vanaf eind juni. Ook België krijgt een Urban Decay schap bij in Brussel, eind dit jaar. Deze moeten dus nog even wachten!
 
Liefs, Nienke. 

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands