Beauty ✿ MAC x Ellie Goulding Collection.

woensdag 10 juni 2015

Hoi! Hoewel momenteel de Wash & Dry collectie  nog verkrijgbaar is in de stores komt er binnenkort weer vernieuwing, MAC doet namelijk een samenwerking met niemand minder dan Ellie Goulding. Een collectie die mij ontzettend aanspreekt en daarom deel ik hem graag met jullie. Een hele kleine preview!

Veel foto's zijn er van deze collectie nog niet beschikbaar, maar desondanks dat wilde ik hem toch alvast met jullie delen. De foto's die wel zijn opgedoken vind ik er namelijk veelbelovend uitzien. Ik zie al een prachtig cream colour base palette, lipstick, lipgloss, een bronzer en blush duo, nepwimpers en een oogschaduwstick.
 
 
Wat vind jij van de collectie?
Liefs, Nienke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!