social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ MAC x Ellie Goulding Collection.

Hoi! Hoewel momenteel de Wash & Dry collectie  nog verkrijgbaar is in de stores komt er binnenkort weer vernieuwing, MAC doet namelijk een samenwerking met niemand minder dan Ellie Goulding. Een collectie die mij ontzettend aanspreekt en daarom deel ik hem graag met jullie. Een hele kleine preview!

Veel foto's zijn er van deze collectie nog niet beschikbaar, maar desondanks dat wilde ik hem toch alvast met jullie delen. De foto's die wel zijn opgedoken vind ik er namelijk veelbelovend uitzien. Ik zie al een prachtig cream colour base palette, lipstick, lipgloss, een bronzer en blush duo, nepwimpers en een oogschaduwstick.
 
 
Wat vind jij van de collectie?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands