social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Mijn wishlist of the moment.

Hoi! De zomer komt er weer aan en er zijn een hoop mooie producten die er aan gaan komen. Ik vind het altijd prettig om dan op een rijtje te zetten van wat ik wil gaan kopen, omdat dat wel zo overzichtelijk is. Niet al te veel, omdat ik vind dat ik zelf beter op m'n geld moet gaan letten. Soms vliegt het de deur uit. Niet normaal, dus daar moet wat verandering in komen. Ofcourse, ik ben een make-up junkie dus ik kan niet zonder. ;)

Dit is alles waarvan ik weet dat ik dit binnenkort wil gaan kopen. Soms komen er dingen bij, en soms besef ik dat ik het eigenlijk toch niet zo heel erg nodig heb. Dit zijn wel echt dingen die ik in mijn stash wil hebben, dus ik denk dat deze zes producten er wel gaan komen.
  1. NYC Big Bold bronzer.
  2. Catrice defining blush Pinkerbell.
  3. Eos lipbalm pomegranate & Raspberry.
  4. Essence lipliner Wish me a rose.
  5. Catrice defining blush Pink charming.
  6. Essence soo glow highlighter.

Ik ben de laatste tijd wel echt hard bezig met het uitbreiden van mijn blush/bronzer stash, haha! Helemaal niet erg, eerst vond ik het maar niks en nu draag ik het dagelijks. Ik ben nog niet zo van de highlighters, maar ik heb veel positieve reviews gelezen. Ik denk dat deze nog best iets voor mij kan zijn. Ik heb laatst twee andere lipliners van Essence gekocht, ik vind ze top! Ik ben echt iemand van de matte kleuren. Dus deze wil ik zeker ook gaan bemachtigen. Eergisteren heb ik een bestelling geplaatst voor lipbalms van EOS. Die zijn dus onderweg, ik ben zoo slecht in rustig op pakketjes wachten, hihi. :D
 
Liefs, Nienke 
 

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands