Beauty ✿ Opgemaakte producten afgelopen tijd.

donderdag 18 juni 2015

Hoi! Ik heb weer heel wat producten opgespaard. En het is veel, voor mijn doen is het best veel. Dus het leek me wel weer leuk om dat met jullie te delen. Niet alleen beauty producten, maar ook wat opgemaakte snoepverpakkingen. Oeeps, haha ik ben echt een suikerbuikje. Maar dat doet er niet toe, het mag op z'n tijd wel. Ben je benieuwd naar wat ik opgemaakt heb? Kijk dan veder.
Allereerste wat snack/snoep verpakkingen. Ik ben echt heeelemaal oreo verslaafd. En ik ben ook wel fan van de wat zoetere kauwgom, met een smaakje. En als laatste nog een laatste pil strip. Ik slik al een aantal maanden de pil, maar liet het eerst nooit zien in opgemaakt artikelen. Maar ik dacht waarom niet, het zat in m'n mandje dus deed het er maar bij. Whocares, ik schaam me er niet voor ofzo, en het is ook gewoon iets heel normaals.
Wat lege verpakkingen van reinigingsdoekjes, dit zijn de 3 verschillende reinigingsdoekjes die ik altijd gebruik. Ik vind ze alle drie wel fijn, mijn favoriete doekjes zijn die van Coconut Care.
Gezichtsmake-up reiniger, oogmakeup remover, mondwater, verschillende deodoranten en nog meer cleaning shit. Ik ben niet zo veel eisend op deo en mondwater gebied.


Liefs, Nienke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!