social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Preview: Essence Try It, Love It!

Hoi! Het is bekend, de nieuwe Essence producten die vanaf dit najaar in het vaste assortiment worden opgenomen. Om alvast een beeld te geven welke producten dat zijn is er deze limited edition in het leven geroepen die vanaf eind augustus tot en met half september in de winkels ligt, zowel in Nederland als België. Hmm, ik persoonlijk weet het nog niet zo goed. Ik vind het nog niet echt denderend. Misschien zijn het wel pareltjes, maar ik denk nou nog niet van 'Hopaa, dit moet ik echt scoren en ik kan niet wachten tot dat ik het in m'n handen heb'. Alsnog kan het heel iets leuks zijn, ik heb geen vooroordelen.
Essence-Try-It-Love-It-Fall-2015-Collection


Essence-Try-It-Love-It-Fall-2015-Collection-1 Essence-Try-It-Love-It-Fall-2015-Collection-2

Essence All About … Eyeshadow – € 3,99

All about… NUDES, BRONZES, ROSES en GREYS! Ontdek de vier nieuwe oogschaduwpaletten met wow-factor van essence. Elk palet biedt acht trendy, perfect op elkaar afgestemde kleuren – van lichte tinten tot medium en donkere nuances. De zachte, langhoudende textuur met verschillende effecten als mat, glanzend of metallic biedt oneindig veel mogelijkheden voor het creëren van jouw looks. Zachte nuances voor overdag, intense tinten voor ’s avonds – elke beauty vindt hier vast en zeker haar favoriete kleurpalet. Verkrijgbaar in Bronze, Nudes, Roses en Greys.
Essence-Try-It-Love-It-Fall-2015-Collection-4

Essence Matt Touch Blush – € 2,59

Kleur op je wangen! De nieuwe matt touch blush met zachte poedertextuur geeft een matte finish aan de wangen. Een intense abrikooskleur en een prachtige bestint – voor warme of koele huidtinten – geven je een frisse, gezonde uitstraling. Verkrijgbaar in Peach Me Up! en Berry Me Up!.
Essence-Try-It-Love-It-Fall-2015-Collection-6

Essence Sheer & Shine Lipstick – € 1,99

Een nieuwe favoriet voor je lippen! De superzachte formule van de nieuwe sheer & shine lipsticks voelen prettig en licht aan op je lippen en geeft ze een subtiele kleur met een geweldige glans in de must-have  kleuren nude, bruin en roze. De doorschijnende dop heeft dezelfde kleur als de lipstick, zodat je heel gemakkelijk je favoriete kleur kunt kiezen. Zo stijlvol! Verkrijgbaar in My first love, Look at me! en Like a princess.
Essence-Try-It-Love-It-Fall-2015-Collection-7

Essence Liquid Lipstick – € 2,59

2in1… De innovatieve formule van de liquid lipstick verenigt het beste van twee werelden: het combineert de dekking van een lipstick met de glans van een gloss. Verkrijgbaar in trendy nude en felroze; wie kan dat weerstaan? De verpakking onderstreept het unieke duo-gevoel: de coole verpakking van de lipgloss met praktische applicator ziet eruit als een lipstick! Verkrijgbaar in Almost real en Show off!.
Essence-Try-It-Love-It-Fall-2015-Collection-8

Essence Multi-Action Volume Mascara – € 2,59

Een multifunctionele professional! De nieuwe allround mascara van essence biedt extra volume, zichtbare lengte en super separatie. Het kegelvormige elastomeren borsteltje bedekt elke individuele wimperhaar met mascara. De wimpers zijn perfect gedefinieerd!
Essence-Try-It-Love-It-Fall-2015-Collection-9

Essence The Gel Nail Polish – € 1,69

Droomnagels zijn gemakkelijk te krijgen met de essence nagellakken in nieuwe, trendy kleuren! De speciale formule van de gel nail polishes geven de nagels een langhoudende, superglanzende gel finish. De nagellak lijn biedt intense kleur gecombineerd met een perfecte dekking, in de nieuwe kleuren mat abrikoos-oranje, marsala en antraciet. Verkrijgbaar in Amazed by you, Va-va-voom, My love diary en Rock my world.

De collectie ligt dus vanaf eind augustus in de winkels en later dit jaar worden deze producten in het vaste assortiment opgenomen.
 
Welke producten ga jij scoren?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands