social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Nieuwe lay-out, jullie hulp nodig.

Hoi! Zoals je kunt zien, mijn blog heeft een nieuwe lay-out. Ik ben alleen nog lang niet tevreden, helaas. Ik wil de menu balk nog veranderen, zodat ik het kan toepassen naar eigen wens. En, wat ik ook nog graag wil, is de witte achtergrond om de artikelen en sidebar heen, zwart krijgen. Wat bij mij een groot probleem is, aangezien ik daar gisterenavond de hele tijd aan heb zitten kloten. Het lukt maar niet. Daarom laat ik het tijdelijk zo, maar ik hoop -ofcourse- dat jullie me kunnen helpen. Ik moet dit zien te regelen in HTML, wat echt totaal niet meewerkt. Ook vanmiddag is heel veel tijd verspild, alsnog zonder resultaat. Ik deed een oproep op twitter, waar tot nu toe nog geen reactie op is. Is er iemand, maar dan ook iemand die mij kan helpen? Heb jij een klein beetje verstand van HTML? je kan mij redden, ik word er een beetje hopeloos van. Laat het me weten in de comments, maar je kan me ook mailen via: nienkeuitnederland@hotmail.com.
Mocht je me kunnen/willen helpen, twijfel niet! Ik zou je super dankbaar zijn.
Het enige wat ik nodig heb, is iemand die mij kan helpen, -uitleggen in stappen- over hoe je de achtergrondkleur van een pagina aanpast, in een HTML code. Het is geen blogger lay-out, maar een template van internet. Kan jij mij uit dit helpen? Let me know!
 
 
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands