social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #14

Hoi! Er is weer een weekje voorbij, ik ben de weken voor de vakantie nu echt aan het aftellen. Deze week kwamen er weer een aantal artikelen online. Het is weer zondag, dat betekend dat het weer tijd is voor het weekoverzicht. Een overzichtje, alle artikelen die deze week online kwamen op een rijtje. Mocht je iets gemist hebben, alles is heel gemakkelijk terug te vinden, alle linkjes hier beneden!


Sport ✿ Trainen met Blogilates.
shoes run running blue nike nike aqua aqua nike free run
Hoi! Vandaag weer een artikeltje over sporten en fit blijven. Ik ben altijd al een mager kindje geweest. En sportte ook nooit omdat ik het echt nodig was. Met afvallen ben ik nooit bezig geweest, en sport alleen om fit te blijven en/of meer te worden. Ik ben geen typje voor de sportschool, ofnouja heb er ook niet echt het geld voor. Dus ik sport altijd thuis. Ik fitness in mijn eigen kamer met spulletjes die ik dus gewoon thuis heb. Heel handig om gewoon thuis te kunnen doen. Ik woon aan strand dus ik ben soms hardlopend te vinden op de boulevard, maar die keren zijn telbaar op twee handen.. oepss. Het leek mij wel leuk om jullie te laten zien op welke manieren ik sport en hoe ik fitness. Dus ben je benieuwd, kijk dan vooral veder. Lees dit artikel veder..
 
Life ✿ Redenen waarom jij jezelf moe kan voelen.
Hoi! Als je moe bent denk je misschien dat je niet lang genoeg hebt geslapen, maar dat hoeft niet waar te zijn. Je kunt zolang slapen als je wil maar het zal niet altijd helpen, want er zijn veel meer oorzaken van vermoeidheid. Jezelf moe voelen, is heel erg vervelend. Mocht je de vermoeiende moeheid herkennen, dan is het misschien heel handig als je weet waardoor dat komt. Daarom is het slim om te achterhalen waar de moeheid vandaan komt. Hieronder staan een paar redenen op een rijtje, waar van het moe-gevoel kan komen. Lees dit artikel veder..
 
Beauty ✿ Catrice Assortiment Update Herfst/Winter 2015.
Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2015Hoi! Weer een nieuwe bekendmaking, de Catrice assortiment update van herfst en winter. Sommige producten laten mijn hartje zeker kloppen, ik ben best onder de indruk van een aantal producten!Bereid je voor op producten om te contouren en highlighten, poedertjes, blushes, lichte foundations, oogschaduws, nagellakjes, liquid lipsticks en nog veel meer! De Catrice Assortiment Update Herfst/Winter 2015 is vanaf september 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister! Lees dit artikel veder..
 
Music ✿ Most favorites of the moment.
Helluu! Hier ben ik weer, met een swingend artikeltje. Ik vond het wel weer tijd worden voor blogpost met m'n favoriete nummertjes. Ik ben echt iemand die uren naar muziek kan luisteren, zonder me te vervelen. Ik draag heel vaak geliefde oordopjes, en heb er al heel wat versleten en kapot gemaakt, oeps. Ik heb mijn periodes van bepaalde nummers, dus het leek me leuk om een lijstje te maken met alle nummertjes waar ik helemaal van houd.  Van dramatische liefdesliedjes naar deephouse. Yup, ik luister echt van alles door elkaar. Benieuwd naar wat ik de laatste tijd vaak luister? Kijk maar snel veder. Lees dit artikel veder..
 
Blog ✿ What's going on?
Hoi! Mijn blog heeft de laatste tijd wat kuurtjes. Waar ik eigenlijk best wel van baal, ik heb eindelijk een leuke, rustige en overzichtelijke lay-out. Heb ik dit weer, op de mobiele versie kan je de helft van de gadgets niet zien, foto's zijn lege vlakken en de banner is ook niet zichtbaar. Ik heb geen idee wat ik hier aan kan doen, heb al wat pogingen gedaan om het te fixen, maar 't werkt eventjes niet mee. Iemand ideeën? Alle tips zijn welkom. En mocht je er geen verstand van hebben, mocht je zelf ook een probleem hebben met de site, zou je dat dan even ergens achterlaten in een reactie? Dan kan ik er wat aan doen. Lees dit artikel veder..
 
Life ✿ Dingen om te doen op warme dagen.
Allowa! Heerlijke zomerse dagen. Na een half jaar gezeken te hebben over welk shit weer we wel niet hebben, zijn deze dagen echt super voor mij. Het voelt als een redding, eindelijk kan ik zonnen, zwemmen in de zee, zomerse avondjes beleven, shortjes dragen en nog véél meer. Ik heb ongeveer wel in mijn hoofd wat ik allemaal wil gaan doen, maar mocht je iets minder inspiratie hebben, hieronder staat een lijstje met 15 things to do, allemaal dingen om te gaan doen op warme dagen. Lots of summerlove Lees dit artikel veder..

Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands