social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #17

Hoi! Het is weer zondag, dat betekend dat mijn weekelijkse artikel weer voor jullie klaar staat! Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht. Alle artikelen die deze week online kwamen, op een rijtje. Zo kun je makkelijk alles terugvinden/teruglezen! Deze week had ik proefwerkweek op school, waardoor ik best wel druk was met school dingen. Desondanks zijn er alsnog 4 artikelen online gekomen, en dit is de vijfde. Yeah, nog twee weekjes school, nouja twee afbouw weken met allemaal activiteiten en wat vrije daagjes tussendoor. Mocht je iets gemist hebben, alles is heel gemakkelijk terug te vinden, alle linkjes + intro stukjes hier beneden!

Personal ✿ Spam je blog! #3
6/22/2015
Hoi! Leuk dat je me een bezoekje komt brengen. Het is weer tijd, Het is weer een tijdje geleden dat ik jullie liet spammen! En het mag weer. Lees je dit en ben je ook een blogger? Vandaag mag je het van de dakens schreeuwen onder dit artikel! Ik ga alle reacties + blogs bekijken, ik ben benieuwd op welke blogs ik terecht kom! Mocht je geen blog hebben, maar wel iemand in het zonnetje willen zetten, die wel een blog heeft, dat mag ook. Je mag ook spammen voor een (net beginnende) blogger die het verdiend. Succes met spammen! Enjoy. Lees dit artikel veder..
 
 
Fashion ✿ Kylie Jenner // Street Style 2015
6/22/2015
FullSizeRender-69
Hoi! Ik ben dol op Kylie Jenner, en ook al zijn haar lippen fake, mij boeit het niet. Ik vind haar geweldig, een zeer grote inspiratie op kleding en make-up gebied.Ik ben vooral verliefd op haar kledingstijl en de 90's look, die door Kylie weer helemaal terug kwam. Vandaag ga ik mijn favoriete Kylie Jenner outfits met jullie delen. Kijk snel verder. Lees dit artikel veder..
 
 
Beauty ✿ Mijn wishlist of the moment.
6/25/2015
Hoi! De zomer komt er weer aan en er zijn een hoop mooie producten die er aan gaan komen. Ik vind het altijd prettig om dan op een rijtje te zetten van wat ik wil gaan kopen, omdat dat wel zo overzichtelijk is. Niet al te veel, omdat ik vind dat ik zelf beter op m'n geld moet gaan letten. Soms vliegt het de deur uit. Niet normaal, dus daar moet wat verandering in komen. Ofcourse, ik ben een make-up junkie dus ik kan niet zonder. ;) Lees dit artikel veder..

 
Personal ✿ Mijn eigen favoriete foto's op instagram.
6/27/2015
Hoi! Als groot instagram liefhebber, ben ik vaak actief op instagram. Ik volg veel mensen, plaats foto's en vind het leuk om mensen te volgen en sociale contacten te maken. Ik ben persoonlijk toch wel het meest 'verslaafd' aan instagram. Omdat je er heel veel inspiratie uit kan halen. Ik post zelf ook foto's, niet heel veel. Maar er staan wel een aantal foto's onder mijn naam. Vandaag laat ik een paar foto's zien, die ik persoonlijk mooi vind, mijn favoriete foto's op instagram. Lees dit artikel veder..
 
Liefs, Nienke.


Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands