social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #15

Hoi! Yeah, weer een hele week voorbij! Nog vier weekjes en ik heb eeindeelijk zomervakantie! Het is zondag, en dat betekend dat het weer tijd is voor een nieuw weekoverzicht. Alle artikelen die deze week online kwamen, op een rijtje. Zo kun je makkelijk alles terugvinden/teruglezen! Mocht je iets gemist hebben, alles is heel gemakkelijk terug te vinden, alle linkjes + intro stukjes hier beneden!
  

Hair ✿ Pastel haarkleuren inspiratie.
Hoi! Ik persoonlijk, vind pastel kleuren echt zoo leuk! Heel schattig, vrolijk en fleurig. Leuke pastelachtige shortjes, sieraden en slippertjes. Maar ook in haarkleuren vind ik pastel heel mooi. Daarom leek het mij wel leuk, om er een inspiratie artikel van te maken. Misschien is het wel wat  voor jou, het kan heel mooi zijn, dat is iets wat zeker is. Ik ben niet iemand die mijn haar zomaar zou verven, misschien lijkt bruin me wel wat. Maar verven is zo slecht voor m'n haar, ik doe het mezelf nog niet aan, haha. Lees dit artikel veder..
 
Beauty ✿ MAC x Ellie Goulding Collection. 
Hoi! Hoewel momenteel de Wash & Dry collectie  nog verkrijgbaar is in de stores komt er binnenkort weer vernieuwing, MAC doet namelijk een samenwerking met niemand minder dan Ellie Goulding. Een collectie die mij ontzettend aanspreekt en daarom deel ik hem graag met jullie. Een hele kleine preview! Lees dit artikel veder..
 
Life ✿ Zo herken je suiker op etiketten.
suiker
Hoi!  Suiker wordt niet alleen suiker genoemd, want stel je voor dat ze het ons makkelijk zouden maken…Wanneer je de beslissing neemt om te stoppen met het eten van suiker, dan zul je etiketten moeten gaan bestuderen, daar ontkom je niet aan. Het etiket/de ingrediëntenlijst vertelt je namelijk welke ingrediënten er in een product zitten. Er zijn verschillende namen voor suiker, nog al véél verschillende namen. Hieronder staan ze allemaal op een rijtje! Pasop, dit artikel bevat veel suiker, ;d  Lees dit artikel veder..
 
Life ✿ Herkenningen als te laatkomer.
Hoi! Hoe vaak je het ook probeert, het lijkt je maar niet te lukken om op tijd te komen. Stiekem herken ik mezelf hier wel in, ik kom altijd wel op tijd. Maar soms met ontzettend veel moeite. Ik kan soms echt mijn bed niet uitkomen! Maar elke ochtend moet ik mijn lieve, lieve bed toch voor even gedag zetten. Kom jij nou wel vaak telaat? In deze tien dingen herken jij je zeker! Lees dit artikel veder..
 
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands