social icons

search

more from the blog

Blog ✿ What's going on?

Hoi! Mijn blog heeft de laatste tijd wat kuurtjes. Waar ik eigenlijk best wel van baal, ik heb eindelijk een leuke, rustige en overzichtelijke lay-out. Heb ik dit weer, op de mobiele versie kan je de helft van de gadgets niet zien, foto's zijn lege vlakken en de banner is ook niet zichtbaar. Ik heb geen idee wat ik hier aan kan doen, heb al wat pogingen gedaan om het te fixen, maar 't werkt eventjes niet mee. Iemand ideeën? Alle tips zijn welkom. En mocht je er geen verstand van hebben, mocht je zelf ook een probleem hebben met de site, zou je dat dan even ergens achterlaten in een reactie? Dan kan ik er wat aan doen.

Feedbacks en tips zijn altijd welkom, en nu helemaal! Ik zou het ontzettend waarderen als je de moeite neemt om een reactietje achter te laten! <3

UPDATE: Yeaaah, nog geen tien minuten later en het probleem is verholpen. Ik ben stiekem toch computer technisch. ;d


Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands