social icons

search

more from the blog

Fashion ✿ Kylie Jenner // Street Style 2015

Hoi! Ik ben dol op Kylie Jenner, en ook al zijn haar lippen fake, mij boeit het niet. Ik vind haar geweldig, een zeer grote inspiratie op kleding en make-up gebied.Ik ben vooral verliefd op haar kledingstijl en de 90's look, die door Kylie weer helemaal terug kwam. Vandaag ga ik mijn favoriete Kylie Jenner outfits met jullie delen. Kijk snel verder.
FullSizeRender-69

kylie1 kylie2 kylie3  kylie5      kylie14 kylie15   kylie18  kylie11 kylie22   kylie27   kylie33
Wat vind jij van Kylie Jenner? Yay or Nay?
 
 
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands