social icons

search

more from the blog

Hair ✿ Pastel haarkleuren inspiratie.

Hoi! Ik persoonlijk, vind pastel kleuren echt zoo leuk! Heel schattig, vrolijk en fleurig. Leuke pastelachtige shortjes, sieraden en slippertjes. Maar ook in haarkleuren vind ik pastel heel mooi. Daarom leek het mij wel leuk, om er een inspiratie artikel van te maken. Misschien is het wel wat  voor jou, het kan heel mooi zijn, dat is iets wat zeker is. Ik ben niet iemand die mijn haar zomaar zou verven, misschien lijkt bruin me wel wat. Maar verven is zo slecht voor m'n haar, ik doe het mezelf nog niet aan, haha.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands