social icons

search

more from the blog

Life ✿ Dingen om te doen op warme dagen.

Allowa! Heerlijke zomerse dagen. Na een half jaar gezeken te hebben over welk shit weer we wel niet hebben, zijn deze dagen echt super voor mij. Het voelt als een redding, eindelijk kan ik zonnen, zwemmen in de zee, zomerse avondjes beleven, shortjes dragen en nog véél meer. Ik heb ongeveer wel in mijn hoofd wat ik allemaal wil gaan doen, maar mocht je iets minder inspiratie hebben, hieronder staat een lijstje met 15 things to do, allemaal dingen om te gaan doen op warme dagen. Lots of summerlove


წ Zonnen.
წ DIY ijsjes/smoothies maken, (en opeten, duuh).
წ Terrasje pakken.
წ Boekje in de zon/schaduw lezen.
წ Naar een strand/meer/plas gaan.
წ YouTube video's kijken.
წ Varen in een bootje.
წ Zomerse gerechten maken.
წ Scrapboek de hele zomer bijhouden.
წ Kamer opnieuw inrichten/decoreren.
წ Kleding kast vullen met zomerse items.
წ Een film kijken, op bed liggen en gewoon helemaal veder niks doen.
წ Picknicken.
წ Naar de bioscoop gaan.
წ Afspreken met vrienden en op een grasveldje chillen.


Liefs, Nienke. 

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands