social icons

search

more from the blog

Life ✿ Herkenningen als te laatkomer.

Hoi! Hoe vaak je het ook probeert, het lijkt je maar niet te lukken om op tijd te komen. Stiekem herken ik mezelf hier wel in, ik kom altijd wel op tijd. Maar soms met ontzettend veel moeite. Ik kan soms echt mijn bed niet uitkomen! Maar elke ochtend moet ik mijn lieve, lieve bed toch voor even gedag zetten. Kom jij nou wel vaak telaat? In deze tien dingen herken jij je zeker!

1. Je zet elke avond zes wekkers op je telefoon voor de volgende ochtend. Om de vijf minuten…
2. Je hebt altijd een excuus klaar om de reden van jou te laat zijn te verklaren.
3. Je horloge heb je 10 minuten later gezet, zodat je overal te vroeg zou aankomen, maar na een tijdje hielp dit ook niet meer.
4. Je vergeet altijd, maar echt altijd, iets van huis, omdat je altijd haast hebt.
5. Voordat je gaat slapen leg je alvast je kleren klaar, zodat je daar in ieder geval in de ochtend niet nog meer tijd aan kwijt bent.
6. Voor een sollicitatie ben je meestal twee uur te vroeg, omdat je op dat soort momenten jezelf veel te goed kent en geen risico wilt lopen.
7. Vriendinnen zorgen ervoor dat ze een half uur later dan afgesproken weggaan, omdat ze weten dat ze anders zitten te wachten.
8. Als je iemand appt dat je er over vijf minuten bent, ben jij je in werkelijkheid nog aan het opmaken.
9. Opstaan, douchen en ontbijten kan je in een uur, maar inmiddels kan je dit ook als het nodig is in een kwartier.
10. Dat hele gedoe met zomertijd en wintertijd begrijp jij helemaal niets van.
 
Herken jij jezelf hierin?
 
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands