social icons

search

more from the blog

Life ✿ Reminder: Drink genoeg water!

Allowaa! De laatste paar dagen waren heerlijk, lekker warm weertje, lekker zonnetje. Aankomende week krijgen wij een typisch gevalletje, wij willen warmte, dus we krijgen dat. Niet helemaal mijn geluksmomentje, want ik vind boven de 30 graden niet super geweldig. Er word gesproken over een hittegolf, op een dag zelfs 40 graden gevoelstempratuur. Wauw, best zomers. Niet dat ik dat nou zo geweldig vind, maar okay. Wij Nederlanders kunnen er wel wat van, zeiken. Maar hey, we krijgen nu onze zin. Zomers weer. Ik schrijf dit reminder artikeltje, omdat het sowieso al heel erg belangrijk is, maar aankomende week nog meer als anders. Genoeg water drinken. Verspreid over de dag zo'n 1,5/2 liter water. Dit is dus de reminder die ik jullie wil meegeven, naast jezelf insmeren is dit natuurlijk wel heel erg belangrijk.
Mocht je alleen water niet lekker vinden, dan kan je er fruitwater van maken. Snijd fruit in stukjes, geheel willekeurig. Je kan kiezen wat je zelf lekker vind. En laat dat een tijdje in het water trekken, zodat de smaak erin gaat zitten. Zoals in de afbeelding hierboven. Het is extra lekker met wat ijsklontjes.
 Drink jij wel voldoende water?
 
Liefs, Nienke.
 

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands