social icons

search

more from the blog

Music ✿ Most favorites of the moment.

Helluu! Hier ben ik weer, met een swingend artikeltje. Ik vond het wel weer tijd worden voor blogpost met m'n favoriete nummertjes. Ik ben echt iemand die uren naar muziek kan luisteren, zonder me te vervelen. Ik draag heel vaak geliefde oordopjes, en heb er al heel wat versleten en kapot gemaakt, oeps. Ik heb mijn periodes van bepaalde nummers, dus het leek me leuk om een lijstje te maken met alle nummertjes waar ik helemaal van houd.  Van dramatische liefdesliedjes naar deephouse. Yup, ik luister echt van alles door elkaar. Benieuwd naar wat ik de laatste tijd vaak luister? Kijk maar snel veder.


 
 
 
 
 
 
 
 
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands