Music ✿ Most favorites of the moment.

donderdag 4 juni 2015

Helluu! Hier ben ik weer, met een swingend artikeltje. Ik vond het wel weer tijd worden voor blogpost met m'n favoriete nummertjes. Ik ben echt iemand die uren naar muziek kan luisteren, zonder me te vervelen. Ik draag heel vaak geliefde oordopjes, en heb er al heel wat versleten en kapot gemaakt, oeps. Ik heb mijn periodes van bepaalde nummers, dus het leek me leuk om een lijstje te maken met alle nummertjes waar ik helemaal van houd.  Van dramatische liefdesliedjes naar deephouse. Yup, ik luister echt van alles door elkaar. Benieuwd naar wat ik de laatste tijd vaak luister? Kijk maar snel veder.


 
 
 
 
 
 
 
 
Liefs, Nienke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.