Personal ✿ Mijn eigen favoriete foto's op instagram.

zaterdag 27 juni 2015

Hoi! Als groot instagram liefhebber, ben ik vaak actief op instagram. Ik volg veel mensen, plaats foto's en vind het leuk om mensen te volgen en sociale contacten te maken. Ik ben persoonlijk toch wel het meest 'verslaafd' aan instagram. Omdat je er heel veel inspiratie uit kan halen. Ik post zelf ook foto's, niet heel veel. Maar er staan wel een aantal foto's onder mijn naam. Vandaag laat ik een paar foto's zien, die ik persoonlijk mooi vind, mijn favoriete foto's op instagram.

 
Mijn lieve, lieve schat. Gucci is al wel een beetje veranderd, haha. Op deze foto had hij wel een heel vol bekje. Op deze foto staat hij zo schattig, hij ging even stil staan, om een beetje uit te hijgen na een stukje rennen. Dit is een vrij recente foto, een soort FOTD foto. Het licht, aantal producten en gewoon het sfeertje, ik vind dit een goed gelukte foto.
 
Healthy, wauw. Ik vind dit een foto waardoor ik honger krijg. Twee weken geleden maakte ik een hele gezonde foto, watermeloen en kiwi. Wat overigens heerlijk was. Deze foto maakt me best wel blij, ik vind het leuke kleurcontrasten. En de laatste foto heb ik vanmiddag gemaakt, kersen. Ohwauw, ik ben helemaal fan van hele lichte foto's. Dit moet ik met alle foto's gaan doen! Deze kersen zijn trouwens heerlijk, ze zijn in de aanbieding bij de AH en half Nederland heeft ze ingeslagen. ;)
 
Liefs, Nienke
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.