social icons

search

more from the blog

Personal ✿ Mijn eigen favoriete foto's op instagram.

Hoi! Als groot instagram liefhebber, ben ik vaak actief op instagram. Ik volg veel mensen, plaats foto's en vind het leuk om mensen te volgen en sociale contacten te maken. Ik ben persoonlijk toch wel het meest 'verslaafd' aan instagram. Omdat je er heel veel inspiratie uit kan halen. Ik post zelf ook foto's, niet heel veel. Maar er staan wel een aantal foto's onder mijn naam. Vandaag laat ik een paar foto's zien, die ik persoonlijk mooi vind, mijn favoriete foto's op instagram.

 
Mijn lieve, lieve schat. Gucci is al wel een beetje veranderd, haha. Op deze foto had hij wel een heel vol bekje. Op deze foto staat hij zo schattig, hij ging even stil staan, om een beetje uit te hijgen na een stukje rennen. Dit is een vrij recente foto, een soort FOTD foto. Het licht, aantal producten en gewoon het sfeertje, ik vind dit een goed gelukte foto.
 
Healthy, wauw. Ik vind dit een foto waardoor ik honger krijg. Twee weken geleden maakte ik een hele gezonde foto, watermeloen en kiwi. Wat overigens heerlijk was. Deze foto maakt me best wel blij, ik vind het leuke kleurcontrasten. En de laatste foto heb ik vanmiddag gemaakt, kersen. Ohwauw, ik ben helemaal fan van hele lichte foto's. Dit moet ik met alle foto's gaan doen! Deze kersen zijn trouwens heerlijk, ze zijn in de aanbieding bij de AH en half Nederland heeft ze ingeslagen. ;)
 
Liefs, Nienke
 


Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands