social icons

search

more from the blog

Personal ✿ Spam je blog! #3

Hoi! Leuk dat je me een bezoekje komt brengen. Het is weer tijd, Het is weer een tijdje geleden dat ik jullie liet spammen! En het mag weer. Lees je dit en ben je ook een blogger? Vandaag mag je het van de dakens schreeuwen onder dit artikel! Ik ga alle reacties + blogs bekijken, ik ben benieuwd op welke blogs ik terecht kom! Mocht je geen blog hebben, maar wel iemand in het zonnetje willen zetten, die wel een blog heeft, dat mag ook. Je mag ook spammen voor een (net beginnende) blogger die het verdiend. Succes met spammen! Enjoy.

Het is toegestaan om voor je eigen blog te spammen, maar ook mag je je favoriete blogger in het zonnetje zetten, door haar in blog de comments achter te laten. Ik bekijk alle reacties en blogs, misschien houd je er wel een vaste bezoeker aan over! Ik ben benieuwd.

Liefs, Nienke.

Reacties

  1. Leuk! Ik heb een fashion, beauty & lifestyle blog: http://www.fabeli.nl :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik heb een fashion, beauty & lifestyle blog: http://www.fabeli.nl :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands