Personal ✿ Spam je blog! #3

maandag 22 juni 2015

Hoi! Leuk dat je me een bezoekje komt brengen. Het is weer tijd, Het is weer een tijdje geleden dat ik jullie liet spammen! En het mag weer. Lees je dit en ben je ook een blogger? Vandaag mag je het van de dakens schreeuwen onder dit artikel! Ik ga alle reacties + blogs bekijken, ik ben benieuwd op welke blogs ik terecht kom! Mocht je geen blog hebben, maar wel iemand in het zonnetje willen zetten, die wel een blog heeft, dat mag ook. Je mag ook spammen voor een (net beginnende) blogger die het verdiend. Succes met spammen! Enjoy.

Het is toegestaan om voor je eigen blog te spammen, maar ook mag je je favoriete blogger in het zonnetje zetten, door haar in blog de comments achter te laten. Ik bekijk alle reacties en blogs, misschien houd je er wel een vaste bezoeker aan over! Ik ben benieuwd.

Liefs, Nienke.

2 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik heb een fashion, beauty & lifestyle blog: http://www.fabeli.nl :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik heb een fashion, beauty & lifestyle blog: http://www.fabeli.nl :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!