social icons

search

more from the blog

Persoonlijke plog 2 ✿ Donderdag 18/06/2015.

Hoi! Ik had al lang het idee van dat ik een keer een plog moest doen, ik vind het zelf altijd leuk om het bij andere te lezen en te zien. Ik heb het al een keer eerder gedaan, wilde het vaker gaan doen maar ik vergat het elke dag. En halverwege de dag is dan al te laat om nog te beginnen, maar donderdag heb ik een aantal foto's gemaakt, misschien ga ik dit wel vaker doen. Het zijn vooral geén perfecte foto's, maar dat hoort wel een beetje bij een plog.

Ik was al eerder wakker, maar rond kwart over tien ging ik uit bed. Ik keek de vloggloss vlog, maakte mijn ontbijt en at die op. Ik was/ben donderdag en vrijdag vrij, ik heb volgende week een toetsweek op school. En daarvoor hebben wij twee studiedagen gekregen. Super handig! Dit is ook wel de rede waarom ik deze dag niet zo veel foto's gemaakt heb, ik was tussendoor gewoon veel aan het leren en vergat me bezig te houden met foto's.
Na het ontbijt maakte ik me op, met maar een paar producten, dus ik heb geen FOTD foto, ik gebruikte een cc-cream, matterende poeder en mijn geliefde catrice wenkbrauwkitje. Ik bleef toch merendeels thuis, dus ik hield het simpel. Deze foto nam ik toen ik klaar was met een hand lakken, het zat er nog niet perfect op. En achteraf kwam er ook nog een tweede laagje op.
Ik keek een tv programma terug, en dronk twee kopjes verse muntthee. Heerlijk!
En ondertussen werken aan m'n site, hihi, toen had ik de oude layout nog!
's Middags niet meer foto's gemaakt, wel eentje van mijn avondeten. Dit at ik, bami met satésaus en kroepoek. Het ziet er echt totaal niet lekker uit, maar het was heerlijk!
 's Avonds keek ik nog een film, 21 Jump Street. Die heb ik al eens eerder gezien, maar ik vond het wel leuk om hem nog eens te gaan kijken. Ik had vrijweinig te doen, dus een film kijken en blogjes lezen en schrijven was mijn donderdagavond bezigheid. Rond een uur of half twaalf ging ik slapen, mijn dag was weer voorbij.
 
Liefs, Nienke.

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands