social icons

search

more from the blog

Sport ✿ Trainen met Blogilates.

Hoi! Vandaag weer een artikeltje over sporten en fit blijven. Ik ben altijd al een mager kindje geweest. En sportte ook nooit omdat ik het echt nodig was. Met afvallen ben ik nooit bezig geweest, en sport alleen om fit te blijven en/of meer te worden. Ik ben geen typje voor de sportschool, ofnouja heb er ook niet echt het geld voor. Dus ik sport altijd thuis. Ik fitness in mijn eigen kamer met spulletjes die ik dus gewoon thuis heb. Heel handig om gewoon thuis te kunnen doen. Ik woon aan strand dus ik ben soms hardlopend te vinden op de boulevard, maar die keren zijn telbaar op twee handen.. oepss. Het leek mij wel leuk om jullie te laten zien op welke manieren ik sport en hoe ik fitness. Dus ben je benieuwd, kijk dan vooral veder.
shoes run running blue nike nike aqua aqua nike free run

Ik ben niet zo'n sporter, haha. Maar ik heb m'n periodes. Soms ga ik er echt voor, en houd ik het vol om ook echt een goed, lang schema bij te houden. Ik sport/fitness online. Wat eigenlijk heel raar klinkt, maar normaal is. Er zijn heel veel YouTube kanalen die fijne workout video's online zetten. En het liefst gebruik ik daarvoor het bekende kanaal: Blogilates. Cassey neemt je mee in de fitness wereld. Het enige wat je moet doen is een van haar filmpjes aan zetten en met haar mee doen! Ondertussen spreekt ze je positief toe, en probeert alles uit jou te halen. Ik raad het jullie zeker aan!
 
 
 
 
 
 
 
Liefs, Nienke

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands