social icons

search

more from the blog

TAG ✿ The Ice Cream Tag!

Hoi! Ik vond het weer tijd worden voor een TAG, het is een hele tijd geleden dat ik er een ingevuld heb, dus het leek me wel leuk om er vandaag een in te vullen. Het weer is voorspeld, het ziet er uit als super exotisch weer. Dus, ik dacht het is wel leuk om iets zomers te gaan doen. Ik keek wat rond op het internet, en vond deze tag. Het is zomers, en ik ben echt een groot fan van ijs. Dus ik besloot deze TAG te gaan doen. Kijk je mee?

☼ Wat is je favoriete ijsje ?
Waterijs. Maakt niet zo uit welke, maar ik vind waterijs gewoon heel lekker, en meestal kost het ook gewoon geen drol.
 
☼ Wat is je favoriete topping op softijs?
Mijn favoriete topping op softijs is toch wel discodip.

☼ Welk ijsje vind je totaal niet lekker?
Ik vind chocolade bolletjes helemaal niet lekker. Ik word er namelijk een beetje misselijk van, net zoals slagroomijs. Slagroom ijs niet alleen, ik word ook snel misselijk van slagroomtaarten, haha.
 


☼ Ben je meer een liefhebber van softijs, yoghurtijs of waterijs?
Ik vind softijs en waterijs het lekkerste. Yoghurt ijs heb ik weleens op, maar daar ben ik niet zo dol op. Waterijs is echt heerlijk om af te koelen en vaak kan je daar ook wel wat meer van eten als softijs.

☼ Hoe ziet jouw droomijsje eruit? Waar zou die uit bestaan?
Een grote coupe ijs, met allemaal bolletjes ijs in verschillende smaken. Dat is echt mijn droomtoetje, zoo lekker. :D
 

☼ Hoeveel ijsjes eet jij ongeveer in de zomer?
Verschilt erg per dag, sommige dagen eet ik heel veel waterijs, en er zijn ook gewoon dagen dat ik geen ijsjes eet. Maar meestal wel wat ijsjes in de zomer, ik ben een suuper rijke tatta. (not). Ik koop de cheapste ijsdozen, maar ik vind het allemaal prima smaken. :)

☼ Welke drie smaken bolletjes ijs neem jij op je horentje?
Uuhhm. Ik eet niet vaak ijs op een horentje, en als ik dat al doe, heb ik altijd verschillende combinaties. Ik denk wel wat exotische smaken, maar ik doe ook vaak aan de 'gekke' smaken. Zoals smurfenijs, heel erg blauw ijs, smaakt een beetje naar aardbei. Maar ook oreo en bueno ijs zijn groot favoriet. Ik denk dat die drie smaken eigenlijk best lekker combineren.

☼ Verzin een naam voor je zelfverzonnen ijsje!
Rainbow sun, dit is een ijsje met heel veel knalkleuren kleuren en smaken ijs!

 
Ben jij een ijs-lover?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands