social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Essence wishlist.

 
Hoi! Een tijdje geleden werd het bekend welke producten bij essence uit het schap gaan. Alle producten die eruit gaan, kan je last change kopen met 50% korting. Dat is super handig, omdat ik daardoor de producten die ik altijd al wilde hebben, gewoon met korting kan scoren! Essence is niet heel duur, maar als je meerdere producten koopt loopt de prijs nogal snel op, maar met 50% korting ga ik wat meer los in de kruidvat, haha! Beetje slecht uitgelegd maar, jesnaptwelwatikbedoel. Benieuwd naar mijn essence wishlist? Kijk dan vooral veder.
 • Essence lipliner 12 Wish me a Rose. €0,99 (Die gaat er overigens niet uit, maar die wil ik graag kopen om mee te nemen op vakantie, potloodjes als lipproduct vind ik wat handiger als sticks.
 • Essence lash mania waterproof mascara. Normaal €2,99 met korting €1,49.
 • Essence all about romance eyeshadow palette. Normaal €3,59 met korting €1,79.
 • Essence all about deepsea eyeshadow palette. Normaal €3,59 en met korting €1,79.

Q: Welke producten van essence wil jij nog gaan scoren?
Liefs, Nienke.

Reacties

 1. Reacties
  1. Hij is er ook in niet waterproof versie. :)

   Verwijderen
 2. oh dat deepsea palette is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind ik ook! Twijfelde toch wel even welke twee ik wilde, maar vind deepsea echt prachtig. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke wishlist! Ik wil ook nog wat kleuren lippotlood aanschaffen van Essence, ze zijn ook lekker goedkoop. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn zijn ze he! Ik heb er nu twee, maar er gaan er zeker nog wel meer komen. Nu kies ik even voor een neutraal kleurtje, basic om mee te nemen op vakantie. Vind ze super, ben dol op matte lipkleuren, vind de lipliners super om te gebruiken als lipproduct over de gehele lippen heen. Liefs,

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands